Τρίμηνη παράταση πριν την πληρωμή της δεύτερης δόσης για τους Νέους Αγρότες

Τρίμηνη παράταση πριν την πληρωμή της δεύτερης δόσης για τους Νέους Αγρότες

12 Ιουλίου 2021

Τρεις μήνες παράταση πήρε η υποβολής τελικού αιτήματος πληρωμής νέων γεωργών για τη δευτερη δόση

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων ανακοινωθηκε η 3μηνη παράταση της δευτερης δόσης της προκήρυξης της ένταξης του 2017 που έληγε στις 12 Ιούλη.

«Σας ενημερώνουμε ότι υπογράφηκε τροποποίηση της ΥΑ 8585/10.10.2016 (Νέοι Γεωργοί), σύμφωνα με την οποία παρατείνεται κατά τρεις μήνες η προθεσμία υποβολής των αιτημάτων β’ πληρωμής (τελική πληρωμή). Η παράταση της προθεσμίας αφορά μόνο την υποβολή των αιτημάτων πληρωμής και όχι των αιτημάτων τροποποίησης, καθώς η διάρκεια των επιχειρηματικών σχεδίων παραμένει τετραετής (και άρα δεν είναι δυνατό να τροποποιηθεί επιχειρηματικό σχέδιο που έχει λήξει).

Ως προς τα αιτήματα τελικής πληρωμής που έχουν ήδη κατατεθεί, εφόσον είναι πλήρη και εφόσον έχει υποβληθεί η βεβαίωση του ΜΑΑΕ για την ιδιότητα του κατά κύριο επάγγελμα γεωργού με τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης έτους 2021, εκκαθαρίζονται και προωθούνται στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης», αναφερει η σχετικη ανακοινωση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<