Υποχρέωση των αγροτών για αυτό-διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊό

Υποχρέωση των αγροτών για αυτό-διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊό

31 Μαΐου 2021

Αναφορικά με την υποχρέωση των αγροτών για διεξαγωγή αυτό-διαγνωστικού τεστ (selftest) για κορωνοϊό ο αγροτικός συλλογος Ιεράπετρας ενημερώνει τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής τα εξής:

1) Έπειτα από επικοινωνία του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας με το Υπουργείο Εργασίας , μας επιβεβαίωσαν ότι έως τις 06 Ιουνίου 2021 ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό για τους αγρότες η διαδικασία αυτό-διαγνωστικού ελέγχου (selftest) για covid-19 καθώς επίσης ΟΥΤΕ η ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην αντίστοιχη πλατφόρμα του Υπουργείου.

2) Στην λίστα με τους δικαιούχους αγρότες, καθώς επίσης και για εργάτες γης που αμείβονται με εργόσημο, ενδεχομένως να συνεχίζουν να προκύπτουν τεχνικά προβλήματα έως την άνω καταληκτική ημερομηνία και να μην εμφανίζονται στο σύστημα ως δικαιούχοι. Γίνεται όμως προσπάθεια για την άμεση επιδιόρθωση τους.

3) Από τα παραπάνω καλούμε όλους τους αγρότες, ανεξάρτητα από την υποχρέωση τους ή όχι, να επιχειρήσουν να προμηθευτούν το συγκεκριμένο τεστ από τα φαρμακεία και να προχωρήσουν στην διεξαγωγή selftest. Είναι θέμα πρωτίστως προσωπικής ασφάλειας ολων μας. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν 2 τεστ ,που αντιστοιχούν για 2 εβδομάδες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<