voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

    «Έφυγε» από τη ζωή η Μαρινέλλα

    Τσαπανίδου: «Δουλειά του κράτους δεν είναι το ολικό λουκέτο, αλλά να λειτουργεί η χώρα»

    Πρωταπριλιά με σφοδρή κακοκαιρία σε 7 περιοχές

    Πώς έγινε η επιχείρηση για την ανάσυρση του δύτη

    Πώς έγινε η επιχείρηση για την ανάσυρση του δύτη

    Οι αλλαγές που έρχονται στο επίδομα ανεργίας

    Μιχαηλίδου για Νταντάδες της Γειτονιάς: Έως €500 για κάθε μητέρα – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Συμμετοχή του Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον Β’ Κύκλο Βιωματικών Εργαστηρίων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    ΥΠΑΙΘΑ: Νέο πλαίσιο για αποσπάσεις και μετατάξεις εκπαιδευτικών – Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο

    Διευρύνεται το δίκτυο των Δημόσιων Ωνάσειων Σχολείων – Είκοσι θα λειτουργούν από το Σεπτέμβριο

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσίευση προγραμμάτων κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

  • Θέσεις εργασίας
    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Με μεγάλη συμμετοχή η «Ημερά Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης

    Εκπνέει η διορία υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις στην Πυροσβεστική

    Πυροσβεστικό Σώμα: Προκήρυξη 24 θέσεων Ειδικών Καθηκόντων Πληροφορικής και Επικοινωνιών

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 3Κ/2026: Πλήθος αιτήσεων για 43 προσλήψεις

    Προσλήψεις 18 συμβασιούχων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

    Ξεκινούν οι αιτήσεις για 125 προσλήψεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

  • Οικονομία
    Επίθεση στον Εμπορικό Σύλλογο από την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων

    Ακρίβεια: Οι τιμές πριν και μετά την έναρξη του πολέμου

    Στη Βουλή τη Δευτέρα το fuel pass και τα μέτρα στήριξης των αγροτών – Αναλυτικά τα ποσά και οι ημερομηνίες

    Επτά SOS για το πράσινο τιμολόγιο ρεύματος – Πότε θα αλλάζουν οι χρεώσεις

    Έρχονται τα δυναμικά τιμολόγια ρεύματος: Πώς να γλιτώσετε χρήματα και να ελέγχετε τον λογαριασμό σας

    Ενοίκια: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές από 1η Απριλίου

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

    Συντάξεις: Ποιοι απόστρατοι θα λάβουν αναδρομικά 27 μηνών

    Συντάξεις Μαΐου: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμών μετά το Πάσχα

    Δημόσιοι υπάλληλοι – αύξηση κατώτατου μισθού: Αναλυτικά παραδείγματα

    Δώρο Πάσχα: Τι θα ισχύσει μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό

  • VOUCHER
    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσιεύθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Voucher 750 – Ανακοινώθηκε το τελικό μητρώο των επιτυχόντων

    Κοινωνικός τουρισμός: Tα τελικά αποτελέσματα για το voucher

    Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα δοθούν 300.000 vouchers

  • Πολιτική

    Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών: Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό

    Έως 15/9 οι εγγραφές στα ΔΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ (VIDEO)

    Πιερρακάκης: Αναδρομικά από τις 15/3 οι επιδοτήσεις των αγροτών για τα λιπάσματα

    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης επιδοτούν την ακρίβεια αντί να την αντιμετωπίζουν

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εκλογές

Εκλογές 2023: 7 περιφερειάρχες και 246 δήμαρχοι εκλέχθηκαν από τον πρώτο γύρο – Την ερχόμενη Κυριακή Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα αναδείξουν δήμαρχο

από NEWS ROOM
09/10/2023
σε Εκλογές

112
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ομαλά εξελίχθηκε η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας και η εικόνα τις πρώτες πρωινές ώρες επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις για τις κάλπες των περιφερειακών εκλογών, όπως διαμορφώνονταν το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. Τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενώ η ενσωμάτωση έχει αγγίξει το 98,75%, η συμμετοχή καταγράφεται στο 52,40% του εκλογικού σώματος και τα άκυρα/λευκά αθροίζονται στο 6,47%.

Από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εκλέγονται περιφερειάρχες στις Περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας. Στις 6 από αυτές οι νικητές της κάλπης υποστηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία ενώ στην Κρήτη ο υποψήφιος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και κατέρχεται με ανεξάρτητο συνδυασμό, ο οποίος ωστόσο υποστηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας ανανεώνουν τη θητεία τους οι ήδη εκλεγμένοι περιφερειάρχες για την προηγούμενη τετραετία.

Αναλυτικά, η εικόνα των αποτελεσμάτων διαμορφώνεται ως εξής:

Στην Αττική, ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και πρώην υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς εκλέγεται από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 46,73%. Έπεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Ιωακειμίδης με ποσοστό 15,53%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ Ιωάννης Πρωτούλης με ποσοστό 13,88% ενώ την τέταρτη θέση καταλαμβάνει ο Γιάννης Σγουρός, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό 13,30%.

ΣχετικάΆρθρα

Άρειος Πάγος: Καλούνται ως ύποπτοι οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών για εξαπάτηση των εκλογέων

25/10/2023
Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

Εκλογές 2023: Οι νέοι ψήφισαν πολιτικούς που μίλησαν μέσα από social media

19/10/2023

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας πετυχαίνει μία καθαρή νίκη από τον πρώτο γύρο συγκεντρώνοντας 60,27%, ενώ ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπαστεργίου, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 10,61%. Ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ Σωτήριος Αβραμόπουλος συγκεντρώνει το 7,98% των ψήφων, ενώ ο Γιάννης Μυλόπουλος, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλαμβάνει ποσοστό 7,16%.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο νυν περιφερειάρχης και υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Νεκτάριος Φαρμάκης διατηρεί τη θέση του από τον πρώτο γύρο, πετυχαίνοντας ποσοστό 58,97%. Στη δεύτερη θέση ο Σπυρίδων Σκιαδαρέσης, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνει 13,17%.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο Αλέξανδρος Καρχιμάνης υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και νυν περιφερειάρχης, επίσης εκλέγεται από τον πρώτο γύρο, πετυχαίνοντας 54,75%. Δεύτερος στην κούρσα των εκλογών είναι ο Ιωάννης Στέφος, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστό 12,56%.

Στην Περιφέρεια Κρήτης, πετυχαίνει την εκλογή του από τον α’ γύρο, ο υποψήφιος προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Σταύρος Αρναουτάκης, κατερχόμενος σε συνδυασμό με τη στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνοντας το 78,22%, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Σπυρίδων Δανέλλης, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστό 11,09%.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Γεώργιος Χατζημάρκος, νυν περιφερειάρχης και υποψήφιος προερχόμενος από τη ΝΔ, συγκεντρώνει το 66,24% και άρα εκλέγεται από τον πρώτο γύρο. Στη δεύτερη θέση, ο Νικηφόρος Παπανικόλας, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνει το 15,26%.

Τέλος, όσον αφορά τις περιφέρειες στις οποίες δεν θα υπάρξει β’ γύρος την επόμενη Κυριακή, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Φάνης Σπανός, νυν περιφερειάρχης και υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, πετυχαίνει την εκλογή του με ποσοστό 48,32%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος που έλαβε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, με ποσοστό 24,90%.

Στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα κριθεί τελικά η εκλογή περιφερειάρχη στην Αν. Μακεδονία & Θράκη, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου. Με την εξαίρεση των Περιφερειών Ιονίων Νήσων και Δυτικής Μακεδονίας, όπου οι υποψήφιοι είναι ανεξάρτητοι, ηγούνται της αναμέτρησης οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από το κόμμα της ΝΔ.

Σε β΄ γύρο η εκλογή δημάρχου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Σε 246 δήμους της χώρας εκλέχθηκε δήμαρχος από τον α’ γύρο, ενώ σε άλλους 86 ο τοπικός άρχοντας θα προκύψει την ερχόμενη Κυριακή.

Πέντε υποψήφιοι δεν κατάφεραν για λίγες ψήφους να πιάσουν το όριο του 43% και έτσι θα χρειαστεί να αναμετρηθούν στον β’ γύρο με τον δεύτερο σε εκλογική δύναμη συνυποψήφιό τους.

Πρόκειται για τους υποψηφίους δημάρχους Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο οποίος έλαβε 42,92%, Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη με 42,88%, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Κωνσταντίνο Μαραγκάκη με 42,85%, Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο με 42,84% και Τυρνάβου Αθανάσιο Αμάρι Σάμερ που έλαβε ποσοστό 42,68%.

Αντίθετα νέος δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων εκλέχθηκε οριακά χθες με 43,17% ο Στέφανος Χαράλαμπος Πενηντάρχου Πουλημένος.

Το φαινόμενο Παχατουρίδης

Στην Αττική το μεγαλύτερο ποσοστό πέτυχε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με το σαρωτικό 83,75%, που αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ καθώς στις εκλογές του 2019 έλαβε 79,01%, ενώ πρωτοεκλεχθηκε το 2014 με 62,93%.

Δεύτερο υψηλότερο ποσοστό πετυχε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με 80,55%, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο αποτελώντας ίσως μοναδικό φαινόμενο για τα αυτοδιοικητικά χρονικά.

Χθες έλαβε 77,98%, με αποτέλεσμα να επανεκλεγεί για έκτη συνεχόμενη θητεία και μάλιστα με το μεγαλύτερο ποσοστό στην 21χρονη ιστορία του ως δήμαρχος. Εξελέγη δήμαρχος Περιστερίου για πρώτη φορά το 2002, επικρατώντας οριακά του αντιπάλου του στον β’ γύρο.

Το 2006 επανεκλέχθηκε από την α’ Κυριακή, με 47%, το 2010 για τρίτη φορά με ποσοστό 66%, κατακτώντας την πρωτιά σε πανελλαδικό επίπεδο. Το 2014 κατάφερε έναν ακόμη εκλογικό θρίαμβο με ποσοστό 62%, ενώ το 2019 ανέβασε περαιτέρω την εκλογική του δύναμη στο 74,18%.

Στον Δήμο Αθηναίων, με ποσοστό συμμετοχής μόλις στο 32,32%, ο Κώστας Μπακογιάννης πρώτευσε με 41,35% και θα διεκδικήσει την επανεκλογή του την άλλη Κυριακή έχοντας ως αντίπαλο τον Χάρη Δούκα που συγκέντρωσε ποσοστό 14,20%. Ακολουθούν ο Κώστας Ζαχαριάδης με 13,36%, ο Νίκος Σοφιανός με 12,88%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 8,33%, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,09% και η Ελένη Παπαδοπούλου με 3,80%.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας αναδείχθηκε πρώτος με ποσοστό 27,34% και θα αναμετρηθεί στον β’ γύρο με τον Στυλιανό Αγγελούδη που έλαβε 25,74%. Ρυθμιστές για την ανάδειξη του νικητή θα είναι οι ψηφοφόροι του Σπύρου Πέγκα, ο οποίος συγκέντρωσε το 20,74% των προτιμήσεων.

Ίδιο σκηνικό και στον Δήμο Πατρέων, όπου ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Πελετίδης πρώτευσε με 39,95% και θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στον θώκο του τρίτου μεγαλύτερου δήμου της χώρας στον β’ γύρο απέναντι από τον Κωνσταντίνο Σβόλη που έλαβε 25,57%.

Αντίθετα, στο Ηράκλειο Κρήτης εκλέχθηκε νέος δήμαρχος από τον πρώτο γύρο ο Αλέξης Καλοκαιρινός με ποσοστό 47,15%.

Στον Δήμο Πειραιά ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μώραλης επανεκλέχθηκε για τρίτη φορά με ποσοστό 69,89%, όταν στις εκλογές του 2019 έλαβε 57,81%, ενώ το 2014 εκλέχθηκε στον β’ γύρο με 55,23%.

Αλλαγή σελίδας έχουμε στον δοκιμαζόμενο από τις καταστροφικές πλημμύρες Δήμο Λαρισαίων, όπου εκλέχθηκε νέος δήμαρχος ο Αθανάσιος Μαμάκος με ποσοστό 51,14%, ενώ ο απερχόμενος Απόστολος Καλογιάννης έλαβε 37,13%

Ετικέτες: εκλογές 2023

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    7 Μαρ 2026

  • Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    4 Μαρ 2026

  • Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    31 Ιαν 2026

  • Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    25 Απρ 2025

  • Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    18 Νοέ 2024

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ενοίκια: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές από 1η Απριλίου

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Fuel Pass 2026: Πότε αναμένονται οι πληρωμές – Καταβολή ολόκληρου του διμήνου

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Συνεργασία ΔΥΠΑ- ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.: Πρόγραμμα κατάρτισης για 25.000 ανέργους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.