Αναπληρωτές: Έρχονται νέες προσλήψεις τις επόμενες μέρες

Αναπληρωτές: Έρχονται νέες προσλήψεις τις επόμενες μέρες

26 Ιανουαρίου 2021
Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται νέες προσλήψεις αναπληρωτών για κάλυψη των υπαρχόντων κενών – Σε 49.000 ανέρχονται οι προσλήψεις των αναπληρωτών έως σήμερα (πίνακες)

Σε 49.000 ανέρχονται οι προσλήψεις των αναπληρωτών έως σήμερα, με βάση τα στοιχεία των υπηρεσιών του Υπουργείου. Από αυτές οι 27.236 είναι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, οι 14.968 στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και οι 6.692 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού. 

Αναλυτικά οι προσλήψεις στην Π.Ε. έχουν ως εξής: 

pinakas.jpg

pinakas2.jpg

pinakas3.jpg

Σύμφωνα με ενημέρωση του πρώην αιρετού του Κ.Υ.Σ.Π.Ε., Παληγιάννη Βασίλειου τις προσεχείς ημέρες αναμένονται νέες προσλήψεις αναπληρωτών για κάλυψη των υπαρχόντων κενών. 

Πίνακα προσλήψεων αναπληρωτών τα τελευταία χρόνια:  
 
pinakas4.jpg

Μόνιμοι διορισμοί

Υπενθυμίζεται πως φέτος πραγματοποιήθηκαν και 3.459 μόνιμοι διορισμοί στην  εκπαίδευση. 

Ο Βασίλης Παληγιάννης αναφέρει επίσης ότι πρόκειται για μια «αδιαμφισβήτητα θετική εξέλιξη αν αναλογιστούμε ότι ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκαν διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή αλλά και η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια αδιοριστίας. Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί σύντομα και η δρομολόγηση των 10.500 διορισμών στη Γενική Εκπαίδευση.  

Διορισμοί που φυσικά δεν πρόκειται να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες του εκπαιδευτικού μας συστήματος.  

Η κάλυψη όλων των αναγκών με μόνιμους διορισμούς δεν είναι ένα απλό αίτημα, είναι επιτακτική ανάγκη αν θέλουμε την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου».  

Πηγή: alfavita.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<