Ανάρτηση αποτελεσμάτων ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Ανάρτηση αποτελεσμάτων ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

2 Σεπτεμβρίου 2020

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τις εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς,  για το σχολικό έτος 2020-21 χθες Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020,  στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου (rethymno.gr).

Σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ (71383/8-7-20) και την πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ, για φέτος από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» (VOUCHER 2020-21),  θα  καλυφθεί κατ΄ αρχήν μόνο  το 70% της δυναμικότητας της κάθε οργανική μονάδας.

Το υπόλοιπο ποσοστό θα συμπληρωθεί από το «Πρόγραμμα Προπαιδείας» που αναφέρεται  στους δημοσίους υπαλλήλους καθώς και τους επιλαχόντες του ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».

Μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων, λοιπόν, παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Παιδικό Σταθμό που θα φιλοξενηθεί το παιδί τους προκειμένου να ενημερωθούν και να έχουν μια πρώτη γνωριμία.

Με την ευκαιρία επισημαίνεται  ότι εκτός από τον προγραμματισμένο σχολαστικό καθαρισμό θα γίνει, για προληπτικούς λόγους,  και απολύμανση σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<