Αναβάθμιση των υπηρεσιών της Γραμματείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ

Αναβάθμιση των υπηρεσιών της Γραμματείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ

8 Ιανουαρίου 2020

Πιστοποίηση συστήματος ISO 9001:2015 από τον διεθνή Φορέα πιστοποίησης «Lloyd’s Register» έλαβαν οι υπηρεσίες της Γραμματείας της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, με δωρεάν συμβόλαιο για τρία χρόνια. “ Πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά ΑΕΙ” επισήμανε ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Θεόδωρος Δαρδαβέσης.

«Με την πιστοποίηση αυτή ο τρόπος διοίκησης βασίζεται πλέον σε στόχους συνεχούς βελτίωσης των λειτουργιών και θα αξιολογείται η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σύμφωνα με τις Αρχές της Διοίκησης Ποιότητας. Στόχος μας είναι να λάβουν πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, όλες οι γραμματείες των τμημάτων της Σχολής. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ως Κοσμητεία αναζητήσαμε και βρήκαμε χορηγό για το έργο αυτό την εξειδικευμένη εταιρεία “ Group Y Consulting”. Η εταιρεία ανέλαβε δωρεάν και ολοκλήρωσε τη σχετική διαδικασία στη Γραμματεία της Κοσμητείας και του Τμήματος Ιατρικής» πρόσθεσε ο κ.Δαρδαβέσης.

Προσεχώς αναμένεται να εφαρμοστεί η διαδικασία αυτή, έναντι συμβολικού τιμήματος και στις υπόλοιπες γραμματείες των τμημάτων, δηλαδή στην Κτηνιατρική, τη Φαρμακευτική και την Οδοντιατρική. Εκτιμάται ότι όταν υλοποιηθεί ο στόχος πιστοποίησης όλων των γραμματειών των τμημάτων, θα προκύψει αναβάθμιση του παραγόμενου έργου, επιτάχυνση των διαδικασιών και οικονομία κλίμακος σε πόρους και προσωπικό, που θα αξιοποιηθεί σε άλλους τομείς γραμματειακής υποστήριξης (ψηφιοποίηση ιστορικού αρχείου, στελέχωση γραμματειών Τομέων Κλινικών και Εργαστηρίων κ.ά).

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<