voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Δ. Μιχαηλίδου: “Παραμένουν σταθερά τα συνταξιοδοτικά όρια”

    Δ. Μιχαηλίδου: Καινούργιες ευκαιρίες για 40 οικογένειες και ευάλωτα νοικοκυριά στο πρόγραμμα κοινωνικής στέγασης

    Νέες ταυτότητες: Πού οφείλεται η μεγάλη αναμονή για ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα

    Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει αν δεν έχετε βγάλει μέχρι το καλοκαίρι

    Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη

    Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη

    Γ. Παναγόπουλος: Ο αρμόδιος Εισαγγελέας έθεσε την υπόθεση στο αρχείο

    Γ. Παναγόπουλος: Ο αρμόδιος Εισαγγελέας έθεσε την υπόθεση στο αρχείο

  • Εκπαίδευση
    Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στην Ρόδο

    Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στην Ρόδο

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    ΥΠΑΙΘΑ: Έως 07/04 οι αιτήσεις για αμοιβαίες μεταθέσεις στη Ββάθμια Εκπαίδευση

    ΥΠΑΙΘΑ: Νέες οδηγίες διδασκαλίας για τα μαθήματα του Δημοτικού Σχολείου

    Παρατείνεται έως τις 27 Μαρτίου η προθεσμία εγγραφής σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

    Το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας για τους διορισμούς μονίμων και τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών – Όλα τα ονόματα

  • Θέσεις εργασίας
    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Οριστικοί πίνακες υποψηφίων – Προκήρυξη 1/2024 για την πλήρωση 73 θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών στη ΔΥΠΑ – Κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ

    ΠΙΣ: Η άσκηση ιδιωτικό έργου από γιατρούς του ΕΣΥ θα αποδιαρθρώσει τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας του ΕΣΥ

    Αρχές Απριλίου έρχεται νέα προκήρυξη για ακόμα 850 νέες θέσεις ιατρικού προσωπικού για όλη τη χώρα

    Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 500 θέσεις στην ΟΣΥ

    Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 500 θέσεις στην ΟΣΥ

    Προσλήψεις 18 συμβασιούχων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

    Προσλήψεις 125 ατόμων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

  • Οικονομία

    Πάσχα Καθολικών 2026: Πότε κλείνουν οι τράπεζες

    Market pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις από όλα τα ΑΦΜ – Πότε θα γίνει η πληρωμή

    Αυτοί δικαιούνται αναδρομικά έως 1.200 ευρώ από το Market Pass

    Φορολογικές δηλώσεις 2026: Οι ημερομηνίες-κλειδί και τι δεν πρέπει να ξεχάσετε

    Ποιοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά το επίδομα τέκνων

    Επίδομα παιδιού Α21: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ – Αυτόματο επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι άνεργοι είναι δικαιούχοι

    Αύριο η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – το ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δώρο Πάσχα 2026 από τη ΔΥΠΑ σε ανέργους: Νέες διευκρινίσεις για τον υπολογισμό του

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    Συνεργασία ΔΥΠΑ- ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.: Πρόγραμμα κατάρτισης για 25.000 ανέργους

    Πώς αμείβεται η 25η Μαρτίου – Όσα πρέπει να ξέρετε αν δουλεύετε

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ – Voucher 750 ευρώ: Τελευταία ευκαιρία για ενστάσεις

    Έρχεται σύντομα voucher για φθηνό leasing

    Δ. Μιχαηλίδου: Αξιοπρέπεια στην επισιτιστική βοήθεια με το νέο σύστημα vouchers – Στήριξη οικογένειας με τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

    ΔΥΠΑ: 143 εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής τον Φεβρουάριο

    ΔΥΠΑ – Voucher εργαζομένων 750 ευρώ: Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων

  • Πολιτική
    Έως 15/9 οι εγγραφές στα ΔΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ (VIDEO)

    Πιερρακάκης: Αναδρομικά από τις 15/3 οι επιδοτήσεις των αγροτών για τα λιπάσματα

    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης επιδοτούν την ακρίβεια αντί να την αντιμετωπίζουν

    Fuel Pass 2026: Τα ποσά, οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    Μητσοτάκης: Μήνυμα τις επόμενες ώρες για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια

    Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Μητσοτάκης: Επιδότηση diesel κίνησης με 16 λεπτά το λίτρο – Ψηφιακή κάρτα καυσίμων για ταξί, πρατήρια

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εκπαίδευση

Χανιά: Οι φοιτητές απαντούν στις μεθοδεύσεις Κεραμέως

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
04/11/2021
σε Εκπαίδευση

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΣχετικάΆρθρα

μετεγγραφές στα ΤΕΙ

Στους 35.000 ανέρχονται οι φοιτητές που ζήτησαν παράταση σπουδών

28/12/2025

ΥΠΑΙΘΑ: Από 1η έως 4 Δεκεμβρίου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των φοιτητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα εσωτερικής κινητικότητας

01/12/2025
Σε κινητοποίηση και διαμαρτυρία στον χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης (κτίριο Επιστημών) καλεί την Πέμπτη ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, μετά την πρόσφατη παρέμβαση Κεραμέως, η οποία ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα στο Ιδρυμα. Η κινητοποίηση διοργανώνεται στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος με ανακοίνωσή τους απαντά σε υψηλούς τόνους στις μεθοδεύσεις της υπουργού Παιδείας, η οποία με καθυστέρηση 15 ημερών επιχείρησε να δώσει ποινικές διαστάσεις σε μια αντιπαράθεση φοιτητών και καθηγητών που όμως είχε ρυθμιστεί από την ίδια την εκπαιδευτική κοινότητα. 

Μάλιστα, όπως είχε αναδειχτεί σε πρόσφατο ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ, οι ίδιοι οι καθηγητές του Πολυτεχνείου εξέφραζαν απορία για την παρέμβαση Κεραμέως ενώ ο ίδιος ο πρύτανης Ευάγγελος Διαμαντόπουλος τονίζει πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Το ιστορικό: 

Το θέμα είχε προκύψει στις 12/10 και αφορούσε αντιπαράθεση φοιτητών και καθηγητών του τμήματος ΗΜΜΥ για τον χώρο αφισοκόλλησης στην είσοδο της σχολής. Κάποιοι καθηγητές απείλησαν με διαγραφή φοιτητή μέλος του Συλλόγου ο οποίος κατόπιν κλήθηκε γραπτά σε εξηγήσεις από τον κοσμήτορα της Σχολής. Οι φοιτητές πραγματοποίησαν δύο δυναμικές κινητοποιήσεις στον χώρο της Συγκλήτου και της Κοσμητείας, με την τελευταία από αυτές να χαρακτηρίζεται από τον κοσμήτορα ως «αναγκαστικός εγκλεισμός» στο γραφείο του. Αν και το επεισόδιο έληξε εκεί με συστάσεις εκατέρωθεν, 15 μέρες μετά, την 1η Νοεμβρίου η υπουργός Παιδείας ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα Χανίων για το περιστατικό του… «εγκλεισμού».    

Επί όλων αυτών το ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής ΗΜΜΥ, απαντά με την κινητοποίηση της Πέμπτης ενώ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΦΣ ΗΜΜΥ 

Η Υπουργός Παιδείας Κεραμέως σε μια επιθετική κίνηση άνευ προηγουμένου ανακοίνωσε πως ζητά εισαγγελική παρέμβαση για το Πολυτεχνείο Κρήτης αναπαράγοντας συκοφαντικούς ισχυρισμούς για το ίδρυμα και τους Φοιτητικούς Συλλόγους επιχειρώντας να επέμβει στις διαδικασίες τους! 

Όπως ο Φοιτητικός μας Σύλλογος έχει με πολλές αποφάσεις και ανακοινώσεις του καταγγείλει καθηγητές της Σχολής ΗΜΜΥ απείλησαν με πειθαρχικές διώξεις φοιτητές και συνδικαλιστές του φοιτητικού συλλόγου, ενώ ο Κοσμήτορας του ΗΜΜΥ έστειλε σχετικό email για «εξηγήσεις» σε φοιτητή με την κατηγορία της «αφισορύπανσης», αφού προηγουμένως καθηγητές κατέστρεψαν συνδικαλιστικό υλικό για ζητήματα της ακαδημαϊκής καθημερινότητας. Η απάντηση όλων των φοιτητικών συλλόγων του ΠΚ, ήταν άμεση και μαζική με εκατοντάδες φοιτητές στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε και προγραμμάτισε με τις διαδικασίες του ο Φοιτητικός μας Σύλλογος, στη Σύγκλητο στις 13/10 και την επόμενη ημέρα στο γραφείο του κοσμήτορα Καρυστινού διεκδικώντας την παύση κάθε πειθαρχικής δίωξης φοιτητών για την συνδικαλιστική και πολιτική τους δράση. Έχοντας εκτεθεί ανεπανόρθωτα για τις αυταρχικές της κινήσεις, που βρίσκονταν εκτός κάθε πλαισίου δημοκρατικών εγγυήσεων για την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση των φοιτητών, η κοσμητεία του ΗΜΜΥ προχώρησε στην δημοσίευση μιας ανακοίνωσης η οποία βρίθει διαστρεβλώσεων και συκοφαντικών διατυπώσεων σε βάρος των κινητοποιήσεων του φοιτητικού συλλόγου και των αποφάσεων του.  

Δεν πέτυχαν βέβαια την τρομοκράτηση του φοιτητικού κινήματος στο Πολυτεχνείο Κρήτης με τις κινήσεις αυτές, αφού οι φοιτητικοί σύλλογοι πέτυχαν μια σημαντική νίκη παγώνοντας κάθε σκέψη για πειθαρχικές διώξεις φοιτητών. Η αντιδραστική στάση της Κοσμητείας του ΗΜΜΥ εξέθεσε μάλιστα τόσο εξόφθαλμα το Ίδρυμα που η Πρυτανεία με ανακοίνωσή της, και απαντώντας στα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των φοιτητικών συλλόγων, εξέδωσε δημόσια ανακοίνωση λαμβάνοντας σαφείς αποστάσεις και δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι συνδικαλιστικές δράσεις μπορούν και πρέπει να αναπτύσσονται ελεύθερα χωρίς τον φόβο πειθαρχικών. Η Υπουργός, καταπατώντας κάθε έννοια αυτοδιοίκητου (την οποία οι ίδιοι επικαλούνται) του πανεπιστημίου και δημοκρατικών ελευθεριών επιτίθεται στους συλλόγους μας, προσπαθώντας να κατασκευάσει καινούργιες μεθοδεύσεις. Γι’ αυτό και μετά από αυτά και ενώ το κλίμα έχει αποσυμφορηθεί, η Υπουργός Παιδείας Κεραμέως επιλέγει να δημιουργήσει κλίμα έντασης. Οι συκοφαντίες περί δήθεν ομηρίας αποτελούν κατασκευασμένες αφηγήσεις που μόνο σκοπό έχουν να υλοποιηθούν οι αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις στο χώρο της εκπαίδευσης. Τολμούν να παρουσιάζουν τις μαζικότατες κινητοποιήσεις και αποφάσεις του φοιτητικού συλλόγου ως «ομάδα ατόμων»! Τέτοιο είναι το μίσος τους για την συνδικαλιστική δράση της νεολαίας και το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα. Θέλουν ένα πανεπιστήμιο αποστειρωμένο, που θα επικρατεί σιγή νεκροταφείου που η κυβέρνηση θα μπορεί να προχωρήσει ανενόχλητη την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση.

Τέτοιου είδους σκευωρίες, άλλωστε, δεν είναι καθόλου άγνωστες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους πρόθυμους συμμάχους της. Έχουν συνηθίσει στο στήσιμο ψεύτικων κατηγοριών σε βάρος φοιτητών και αγωνιστών/ αγωνιστριών με κατασκευασμένες και στημένες υποθέσεις με σκοπό την κατατρομοκράτηση των αγωνιζόμενων φοιτητών. Στο έργο τους αυτό συμβάλουν πρόθυμοι καθηγητές, όπως ο Κοσμήτορας του ΗΜΜΥ, που στρατεύονται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επαναφέρει την εφαρμογή του απονομιμοποιημένου νόμου Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, που έχει καταρρακώσει με τους αγώνες της προηγούμενης  περιόδου το φοιτητικό και εκπαιδευτικό κίνημα. Γι’ αυτό και επιτίθενται τους φοιτητικούς συλλόγους με συκοφαντίες, ώστε με τη συνεργασία των ΜΜΕ της κυβερνητικής αυλής να διαμορφώνεται η πλαστή εικόνα της «ανομίας», με στόχο να επαναφέρουν την πανεπιστημιακή αστυνομία.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Αν θέλουν να ψάξουν για εγκληματίες καμία δουλειά δεν έχουν στα πανεπιστήμια και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Οι σχολές μας, όπου είναι μηδενικά τα ποσοστά εγκληματικότητας με βάση ακόμη και τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, δεν είναι χώροι εγκληματιών, αλλά χώροι διεκδικήσεων καθώς και καθημερινού αγώνα των φοιτητών να σπουδάσουμε για ένα υποθηκευμένο μέλλον, υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες και χωρίς καμία στήριξη. Να ψάξουν για εγκληματίες στην δική τους ΕΛΑΣ που αυθαιρετεί, ξυλοκοπεί πολίτες, σπάει τζαμαρίες και καταστήματα σε κατασταλτικό παροξυσμό, ακόμη και δολοφονεί πολίτες όπως το Νίκο Σαμπάνη. Αυτήν την αστυνομία θέλουν να βάλουν στα πανεπιστήμιά μας, με αυτές τις μεθοδεύσεις.

Αντιστεκόμαστε ενωμένα και μαζικά στην επίθεση της Κεραμέως απέναντι στους φοιτητικούς συλλόγους. Η Κεραμέως και όσοι τη στηρίζουν θέλει μια νεολαία σιωπηλή και φοβισμένη, ένα πανεπιστήμιο αντιδημοκρατικό, με καθηγητές-διώκτες των φοιτητών, με φοιτητοδικεία και το γκλοπ της αστυνομίας ως φίμωτρο. Με την ίδια λύσσα η Κεραμέως, άλλωστε, κήρυξε τον πόλεμο απέναντι στην ΟΛΜΕ και τους εκπαιδευτικούς, επιτιθέμενη στις μαζικότατες απεργίες των καθηγητών με ποσοστό συμμετοχής 95%, ενάντια στην αξιολόγηση και επιστρατεύοντας το δικαστικό μηχανισμό για να πάψουν οι αγωνιστικές αποφάσεις.

Αντί η Υπουργός και μικρή μερίδα προθύμων καθηγητών να συκοφαντούν τους φοιτητικούς συλλόγους με αφορμή μια αφίσα στο Πολυτεχνείο Κρήτης για να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους, καλό θα ήταν να εισακούσουν τις διεκδικήσεις και τα δίκαια αιτήματα των φοιτητικών συλλόγων. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που με την πρώτη κιόλας εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, 40.000 μαθητές έμειναν εκτός τριτοβάθμιας με τα όνειρα τους τσακισμένα, ενώ ανοιχτά είναι τα ενδεχόμενα για συγχωνεύσεις ή ακόμα και κλείσιμο τμημάτων και όταν το Πολυτεχνείο Κρήτης είναι στα ιδρύματα με τα μεγαλύτερα πλήγματα από την ΕΒΕ, με χαρακτηριστική τη σχολή ΜΗΧΟΠ με μόλις 20 εισακτέους. Όταν μαθητές και φοιτητές πετιούνται κυριολεκτικά εκτός πανεπιστημίων, για να αποτελέσουν πελατεία για τα ιδιωτικά ΙΕΚ μετά από την απόφαση της Κυβέρνησης για την εξίσωση των πτυχίων των δημόσιων πανεπιστημίων με εκείνων των κολεγίων. Στα Χανιά οι φοιτητές αντιμετωπίζουμε καθημερινά τα πάγια προβλήματα της στέγασης, των υψηλών ενοικίων και προβλημάτων αξιοπρεπούς διαβίωσης στις εστίες του Πολυτεχνείου.  Ταυτόχρονα καμία έγνοια δεν υπάρχει από πλευράς Υπουργείου και διοικήσεων, για την πραγματική υγειονομική προστασία των φοιτητών, αφού χωρίς εξοπλισμό, προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, δωρεάν τεστ κτλ. που από την πρώτη στιγμή οι φοιτητικοί σύλλογοι διεκδικούσαν, παρουσίασαν ως δήθεν υγειονομική προστασία την παρουσία security ή/και ελέγχου στις πύλες, δημιουργώντας ατελείωτες ουρές, προκειμένου να εμπεδωθεί ένα κλίμα ελεγχόμενης εισόδου στα πλαίσια του νόμου Κ-Χ. Την ίδια ώρα που το Πολυτεχνείο Κρήτης μετρά τα πρώτα του κρούσματα βλέπουμε την Κοσμητεία του ΗΜΜΥ και το υπουργείο Παιδείας να κόπτεται περισσότερο για την τρομοκράτηση του φοιτητικού κινήματος που αντιστέκεται στην πολιτική της κυβέρνησης, αντί για την υγειονομική προστασία των φοιτητών του και του προσωπικού του. Παράλληλα είμαστε μάρτυρες ενός οργίου καταστολής στις κινητοποιήσεις φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών αλλά και μιας ανεξέλεγκτης πλέον αστυνομικής αυθαιρεσίας, με αποκορύφωμα την δολοφονία άοπλου Ρομά στο Πέραμα. 

Ο Φοιτητικός μας Σύλλογος είναι πρωτοπόρος στους αγώνες της νεολαίας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον και ενάντια στον άθλιο νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη, που τόσο λυσσαλέα προσπαθεί η κυβέρνηση και η Κεραμέως να εφαρμόσει με κάθε κατασκευασμένη ευκαιρία. Δεν πρόκειται να μας φοβίσουν.  

Καλούμε στο πλευρό μας κάθε εκπαιδευτικό και μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας, κάθε μαζικό φορέα, κάθε δημοκρατικό πολίτη, όλους τους τοπικούς και συλλογικούς φορείς της πόλης να μην γίνουν μέρος αυτής της πρακτικής εκτροπής από τα δημοκρατικά κεκτημένα της πανεπιστημιακής κοινότητας! 

Οι φοιτητικοί σύλλογοι θα συνεχίσουν μέσα από τα όργανα τους και τις διαδικασίες τους να αγωνίζονται για τα συμφέροντα τους! 

Καλούμε την Πρυτανεία και την διοίκηση του Ιδρύματος να πάρει ξεκάθαρη θέση ενάντια στις μεθοδεύσεις και τις επιθέσεις καταστολής της Κεραμέως, να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά κεκτημένα του πανεπιστημίου και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. 

Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Κτ. Επιστημών την Πέμπτη 4/10 στις 12:30
και καλούμε τον κοσμήτορα του ΗΜΜΥ Καρυστινό να τοποθετηθεί επι του θέματος!

Ετικέτες: πανεπιστήμιοφοιτητές

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στην Ρόδο

    25 Μαρ 2026

  • ΥΠΑΙΘΑ: Έως 07/04 οι αιτήσεις για αμοιβαίες μεταθέσεις στη Ββάθμια Εκπαίδευση

    24 Μαρ 2026

  • Παρατείνεται έως τις 27 Μαρτίου η προθεσμία εγγραφής σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

    24 Μαρ 2026

  • ΥΠΑΙΘΑ: Έως 03/04 οι αιτήσεις για αμοιβαία μετάθεση

    23 Μαρ 2026

  • Οι μαθητές των Βριλησσίων θα παρελάσουν στο Αγαθονήσι

    22 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Διπλή η πρώτη πληρωμή του market pass 2

    Market Pass 2026: Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά ύψους ως και 1.200 ευρώ

    126 shares
    Share 50 Tweet 32
  • Fuel Pass 2026: Τα ποσά, οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 1.654 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Συντάξεις Απριλίου: Νωρίτερα η καταβολή τους λόγω της 25ης Μαρτίου

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Κατατέθηκαν 24.408 αιτήσεις για 1.696 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.