Χωρίς περιορισμούς η εγγραφή των μαθητών στο ολοήμερο σχολείο

Χωρίς περιορισμούς η εγγραφή των μαθητών στο ολοήμερο σχολείο

9 Σεπτεμβρίου 2020

Η ελεύθερη εγγραφή των μαθητών στο ολοήμερο σχολείο, με διεύρυνση του θεσμού και άρση των υφιστάμενων περιορισμών, για τη νέα σχολική χρονιά, προαναγγέλθηκε σε σήμερα από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

H σχετική εγκύκλιος για τις εγγραφές στα Ολοήμερα Σχολεία, χωρίς περιορισμούς θα εκδοθεί άμεσα και έχει στόχο να παραμένουν οι μαθητές στο σχολείο, προκειμένου να μην έρχονται σε πολύωρη επαφή με παππούδες και γιαγιάδες που κρατούν κατά κανόνα τα παιδιά για να εργάζονται οι γονείς.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επανέλαβε ότι με την έναρξη του νέου σχολικού έτους τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου κάθε μαθητής για να μπει στην τάξη πρέπει να φορά μάσκα αλλιώς θα παίρνει απουσία . Οι εκπαιδευτικοί, όπως ειπώθηκε , καλύπτονται από τον νόμο , ο οποίος προβλέπει την υποχρεωτική χρήση μάσκας. Η υπουργός σε άτυπη ενημέρωση στους εκπαιδευτικούς συντάκτες αναφέρθηκε ότι εντός του Σεπτεμβρίου θα καταθέσει νομοσχέδιο που αφορά στην επαγγελματική Εκπαίδευση ενώ θα ακολουθήσει νομοσχέδιο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

Πηγή: protothema.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<