Δήμος Ηρακλείου: Νέα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

Δήμος Ηρακλείου: Νέα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

17 Φεβρουαρίου 2020

Ο Δήμος Ηρακλείου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ηρακλείου στο οποίο υλοποιούνται προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Το Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ηρακλείου ανακοινώνει δύο νέα προγράμματα, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις, τους έως 28 Φεβρουαρίου 2020:

Νέα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με φωτοτυπία του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηρακλείου. Ωράριο: 09:00- 13:00

Τηλ. : 2813 409 541, 542

Ταχ. Διεύθυνση: Σοφοκλή Βενιζέλου, Σκορδύλων και Χαρκούτση (Παλιά Λαχαναγορά), ΤΚ 71202

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<