ΔΟΕ: Να δοθεί παράταση στις ηλεκτρονικές δηλώσεις των αναπληρωτών στις πληγείσες περιοχές

ΔΟΕ: Να δοθεί παράταση στις ηλεκτρονικές δηλώσεις των αναπληρωτών στις πληγείσες περιοχές

21 Σεπτεμβρίου 2020
Με επιστολή της προς την υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας, η Διδασκαλική Ομοσπονδία ζητάει παράταση στην ημερομηνία κατάθεσης της ηλεκτρονικής δήλωσης των αναπληρωτών λόγω των συνεπειών από την κακοκαιρία.
 
Η ανακοίνωση της ΔΟΕ αναφέρει:

Κυρία Υπουργέ, κυρία υφυπουργέ

Έπειτα από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε, κυρίως, τη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, είναι πάρα πολλά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις μετακινήσεις στις πληγείσες περιοχές καθώς και στις τηλεπικοινωνίες.

Μεγάλος είναι ο αριθμός των αναπληρωτών συναδέλφων μας (οι οποίοι προσλήφθηκαν πρόσφατα) που είτε διαμένει στις περιοχές αυτές, γεγονός που κάνει αδύνατη την κατάθεση της ηλεκτρονικής τους δήλωσης ή/και της μετακίνησής τους από τον τόπο τους, είτε πρόκειται να παρουσιαστεί στις περιοχές αυτές, κάτι που καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο.

Για τους παραπάνω λόγους και μέχρις ότου αποκατασταθούν τα προβλήματα, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά να δοθεί παράταση στην ημερομηνία κατάθεσης της ηλεκτρονικής δήλωσης των αναπληρωτών συναδέλφων μας καθώς και στη ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας με αυτοπρόσωπη παρουσία στις σχολικές μονάδες δίχως να υπάρξουν δυσμενείς συνέπειες στην προσμετρούμενη προϋπηρεσία τους αφού δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις δυσκολίες που ανακύπτουν.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<