Δωρεάν διανομή σχολικών ειδών από το Δήμο Χανίων

Δωρεάν διανομή σχολικών ειδών από το Δήμο Χανίων

15 Σεπτεμβρίου 2021

Από τον Δήμο Χανίων έγινε γνωστό ότι αύριο, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και από το Κέντρο Κοινότητας Ρομά – Παράρτημα Σούδας, από τις 09.00 έως τις 13.30, δωρεάν διανομή σχολικών ειδών στα παιδιά των δικαιούχων τους, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η προμήθεια των σχολικών υλοποιήθηκε με δαπάνη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, ενώ αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ήταν τα S/M SYN.KA και Σκλαβενίτης.

Παρακαλούνται, όσοι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν ότι υπάρχουν μαθητές, που έχουν ανάγκη σε σχολικά είδη και δεν έχουν καλυφθεί, να ενημερώσουν άμεσα την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, απευθύνοντας σχετικό αίτημα.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, σε δήλωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνδράμουν στο κοινωνικό έργο του Δήμου, παραμένοντας ευαισθητοποιημένοι, ώστε να καλύπτουν ανάγκες συμπολιτών μας. «H πρόσβαση στην εκπαίδευση με όλα τα μέσα πρέπει να είναι δεδομένη για κάθε πολιτισμένη κοινωνία», καταλήγει στη δήλωσή της η κα. Ζερβουδάκη. 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<