Έκλεισε τμήμα δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο – Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η δασκάλα

Έκλεισε τμήμα δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο – Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η δασκάλα

15 Ιανουαρίου 2021

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων του 52ου δημοτικού σχολείου και 61ου νηπιαγωγείου Ηρακλείου, κανει γνωστό οτι τμήμα του σχολείου κλείνει μετά από κρουσμα σε δασκάλα!

 «Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι μετά από προληπτικό test , η δασκάλα της τάξης Στ2 βρέθηκε θετική στον covid-19. Στη συνέχεια έκανε και το μοριακό test,του οποίου τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Κυριακή το βράδυ. Στο σχολείο βρισκόταν από την έναρξη της επαναλειτουργίας του, τη Δευτέρα 11-01-2021,χωρίς να έχει το παραμικρό σύμπτωμα. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Δ/ντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης Μ. Λουμπούνη,

1) Η τάξη Στ2 δεν θα λειτουργήσει για 2 εβδομάδες από 15-01-2021 μέχρι 28-01-2021. 2) Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία της σχολικής μονάδας με τήρηση όλων των οδηγιών που ισχύουν.

Αύριο το πρωί θα γίνει απολύμανση στους χώρους του σχολείου. Το πρωί θα γίνει rapid test στους εκπαιδευτικούς, με έξοδα που θα επωμιστεί γονέας μαθητή.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Συνιστούμε ψυχραιμία, σύνεση και μάσκες!!!», αναφερει η ανακοινωση

Η δασκάλα η οποία δεν αντιμετωπίζει συμπτώματα βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό ενώ ήδη οι γονείς των μαθητών του τμήματος ενημερώθηκαν προκειμένου να κρατήσουν στο σπίτι τα παιδιά τους.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει απολύμανση της τάξης καθώς και προληπτικά τεστ στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς αν και η συγκεκριμένη δασκάλα δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί τους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<