Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

20 Οκτωβρίου 2020

Nέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ενώ ο ιός έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του σε αρκετά σχολεία με κρούσματα σε εκπαιδευτικούς αλλά και μαθητές.

Σύμφωνα με το σάιτ Cretalive για το κρούσμα και τη λειτουργία του τμήματος γενικά, «σήμερα, στο Τμήμα Υλικών, ανακοινώθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα στο εργαστήριο χημείας» ωστόσο όπως καταγγέλλεται, «Υπάρχει ολιγωρία στις αντιδράσεις, καθώς δεν προχωρούν στην απολύμανση του χώρου όπως προβλέπεται, ούτε μπαίνουν σε καραντίνα συμφοιτητές του φοιτητή που έχει βρεθεί θετικό στον ιό αλλά και καθηγητές» ενώ όπως τονίζεται, «δεν έχουν ακυρωθεί ούτε τα εργαστήρια των επόμενων ημερών».

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Κοντάκης που επιβεβαίωσε το περιστατικό, που όπως είπε ήρθε σε γνώση του Πανεπιστημίου χθες.

Μάλιστα ο κ. Κοντάκης ενημέρωσε πως με απόφαση του Υπουργείου έχει συσταθεί μια τριμελής επιτροπή COVID που χειρίζεται θέματα σχετικά με την πανδημία που προκύπτουν στα ΑΕΙ της χώρας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<