Εξοπλίζονται αίθουσες στο Ηράκλειο για να καλυφθούν μετά τα κενά στα νήπια

Εξοπλίζονται αίθουσες στο Ηράκλειο για να καλυφθούν μετά τα κενά στα νήπια

18 Σεπτεμβρίου 2020

Η Δημοτική Αρχή στο Ηράκλειο δίνει λύση στο πρόβλημα της απορρόφησης των παιδιών για να βγει η χρονιά, μετά από την κωλυσιεργία στη διαδικασία της δίχρονης προσχολικής αγωγής απο την πλευρά του Υπουργείο Παιδείας

Όπως σημειώνει στο voucherergasia.gr ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης δίνεται λύση στους 500 μικρούς μαθητές, καθώς όπως αναφέρει υπαρχουν ήδη οι 11 αίθουσες του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, όπου εκεί ήδη τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο ενώ έχουν βρεθεί άλλες 16 αίθουσες σε 8 δημοτικά σχολεία, που αυτές θεωρούνται παραρτήματα νηπιαγωγείων.
Για τις συνολικά 16 αίθουσες λοιπόν, γίνονται άμεσα κάποιες παρεμβάσεις. Μάλιστα χθες ήρθε ο εξοπλισμός και ξεκίνησε η μεταφορά του στις αίθουσες. Χθες εξοπλίστηκαν οι τρεις αίθουσες και σημερα αναμένεται να εξοπλιστούν οι άλλες 5.

Παραλληλα ξεκινούν οι παρεμβάσεις στις τουαλέτες για να μπορούν να εξυπηρετούνται τα μικρά παιδιά – εκτος απροοπτου – από την ερχόμενη Τρίτη.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<