Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: Συμφωνητικό Συνεργασίας για τη λειτουργία του

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: Συμφωνητικό Συνεργασίας για τη λειτουργία του

17 Ιανουαρίου 2020

Υπογράφηκε το Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ των Πανεπιστημίων-μελών της στρατηγικής συμμαχίας EPICUR για τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της συμμαχίας EPICUR (European Partnership for an Innovative Campus Unifying Regions Alliance), την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στο Στρασβούργο, υπέγραψαν το Συμφωνητικό Συνεργασίας για την έναρξη της λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Στη συμμαχία EPICUR συμμετέχουν 8 κορυφαία ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Η Διοικούσα Επιτροπή της συμμαχίας αποτελείται από έναν εκπρόσωπο κάθε Πανεπιστημίου-μέλους και συγκεκριμένα από τους:

Michel Deneken, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου (Université de Strasbourg, Γαλλία), Hans–Jochen Schiewer, Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ (Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, Γερμανία), Δημήτριος Στ. Κωβαίος, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ελλάδα, Hubert Hasenauer, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Φυσικών Πόρων και Επιστημών Ζωής της Βιέννης (Universität für Bodenkultur Wien, Αυστρία), Thomas Hirth, Αντιπρόεδρος για την Καινοτομία και τις Διεθνείς Σχέσεις του Πολυτεχνείου της Καρλσρούης (Karlsruher Institut für Technologie, Γερμανία), Christine Gangloff–Ziegler, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Άνω Αλσατίας (Université de Haute-Alsace, Μυλούζ, Γαλλία), Andrzej Lesicki, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Άνταμ Μιτσκιέβιτς, Ποζνάν, Πολωνία (Uniwersytet Im. Adama Mickiewicza W. Poznaniou) και Karen I.J. Maex, Πρύτανις του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ (University of Amsterdam, Ολλανδία).

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<