Γώγος: Προτεραιότητα στο άνοιγμα γυμνασίων-λυκείων, τα παιδιά έχουν μείνει πίσω

Γώγος: Προτεραιότητα στο άνοιγμα γυμνασίων-λυκείων, τα παιδιά έχουν μείνει πίσω

20 Ιανουαρίου 2021

Στην ατζέντα της συνεδρίασης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων θα συμπεριληφθεί, κατά την εκτίμηση του Χαράλαμπου Γώγου, καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, και η συζήτηση για το άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας.

Όπως εξήγησε ο καθηγητής, η επιτροπή εκτιμά κάθε Παρασκευή κατά την καθιερωμένη της συνεδρίαση τα επιδημιολογικά δεδομένα της εβδομάδας που πέρασε, καθώς και το επίπεδο της τήρησης των μέτρων. Αυτή την Παρασκευή, η επιτροπή θα αναλύσει τα δεδομένα από το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Η πολιτεία, προσέθεσε, ορίζει τις προτεραιότητες για τους κλάδους που πρόκειται να ανοίξουν και, με δεδομένη την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, δόθηκε έμφαση στο λιανεμπόριο.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ως προτεραιότητα τίθεται η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, καθώς, όπως δήλωσε ο καθηγητής «τα παιδιά έχουν μείνει πίσω».

Άλλωστε, κατέληξε σχετικά με τα σχολεία ο καθηγητής, δεν εντοπίζεται ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων από τη λειτουργία δημοτικών και νηπιαγωγείων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<