Ηρακλειο: Ενημερωτική Διαδικτυακή συνάντηση για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων

Ηρακλειο: Ενημερωτική Διαδικτυακή συνάντηση για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων

17 Φεβρουαρίου 2021

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β’ 140/20-01-2021 η Υπουργική Απόφαση 6603/ΓΔ4 με θέμα «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο». Η εφαρμογή της έχει προγραμματιστεί να  ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο αφού συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας.

Ο  Σύλλογός μας διοργανώνει, στα πλαίσια της ενημέρωσης για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, διαδικτυακή συνάντηση , για  όλες/όλους τις/τους διευθύντριες/ντές και τις/τους προϊσταμένες/νους των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων καθώς και για όλους τους εκπαιδευτικούς την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://us02web.zoom.us/j/81671355165?pwd=L1ltUUJYdDFZTWl2dlh5YnBzWWJidz09

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας στην διαδικτυακή συνάντηση θα συμμετέχει και ο Ταμίας – Υπεύθυνος Τύπου και Δημ. Σχέσεων της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  Ανδρουλάκης Μάνος. Παράλληλα θα μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Θα χρησιμοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα Zoom  στην οποία μπορείτε να μπείτε πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο μέσω browser ή θα κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής. Παρακαλώ κατά την είσοδο σας να γράφεται το ονοματεπώνυμό σας.

 

Είναι  επιβεβλημένη  η συμμετοχή   σας  για να  διαμορφώσουμε  μαζί  το  πλαίσιο  των  αντιδράσεων  σε  σχέση   με  την  εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.    

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<