Ηράκλειο: Συγκέντρωση έξω από σχολείο με… ανορθόγραφα συνθήματα σε μάσκες (φωτογραφίες)

Ηράκλειο: Συγκέντρωση έξω από σχολείο με… ανορθόγραφα συνθήματα σε μάσκες (φωτογραφίες)

14 Σεπτεμβρίου 2020

Στα σχολεία επέστρεψαν σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικοί όλης της χώρας για το «πρώτο κουδούνι» της νέας σχολικής χρονιάς εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς έγινε με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας εξαιτίας της πανδημίας, με τους μαθητές να πρέπει να προσαρμοστούν σε μια νέα κανονικότητα. Το τρίπτυχο στο οποίο θα στηριχθεί η ασφαλής επιστροφή των μαθητών στις αίθουσες αποτελείται από τις μάσκες, τις αποστάσεις και το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών.

Ωστόσο, ενώ η πλειονότητα των γονέων και των μαθητών τήρησαν ευλαβικά τα μέτρα που επιβάλλει η κρίση του κορωνοϊού, παρατράγουδα με τους λεγόμενους «αρνητές της μάσκας» εκτυλίχθηκαν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Δημοτικό σχολείο Γουρνών , εκεί όπου μια μικρή ομάδα γονέων άσκησε… βέτο και δεν επέτρεψε στα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο λόγω της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. Μάλιστα, όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, οι γονείς κρατούσαν μάσκες στις οποίες ήταν γραμμένα διάφορα μηνύματα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<