Κοντά στα σχολεία της περιφέρειας  η Σχολική Επιτροπή  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου

Κοντά στα σχολεία της περιφέρειας  η Σχολική Επιτροπή  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου

6 Μαρτίου 2020

Συνεχίζει τις επισκέψεις στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Ηρακλείου ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αντώνης Περυσινάκης, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τις προηγούμενες μέρες ο κ. Περυσινάκης, συνοδευόμενος από μέλη και υπηρεσιακά στελέχη της Επιτροπής  επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Καρκαδιώτισας, το Δημοτικό Σχολείο Προφήτη Ηλία και το Νηπιαγωγείο Προφήτη Ηλία, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το εκπαιδευτικό προσωπικό και να ακούσει τα αιτήματά τους.

Αμέσως μετά δήλωσε: «Θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα της γρήγορης ανταπόκρισης στα αιτήματα των σχολείων της περιφέρειας του Δήμου Ηρακλείου. Προσπαθούμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να παρεμβαίνουμε άμεσα και να επιλύουμε προβλήματα που αφορούν κάθε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο, όσο μακριά κι αν βρίσκεται από το κέντρο της πόλης».  

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<