«Μέτρα στήριξης επιστημόνων επαγγελματιών-μη αποζημίωση σε μέλη εταιρειών»

«Μέτρα στήριξης επιστημόνων επαγγελματιών-μη αποζημίωση σε μέλη εταιρειών»

7 Μαΐου 2020

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ηρακλείου Κρήτης απέστειλε επιστολή προς τα αρμόδια Υπουργεία ζητώντας να ληφθούν μέτρα στήριξης επιστημόνων επαγγελματιών

«Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,
Ενώ το πρόγραμμα στήριξης των επιστημόνων επαγγελματιών με τη χορήγηση 600€ έχει εξελιχθεί κανονικά, παραμένει ανικανοποίητο το δίκαιο αίτημα του κλάδου μας να συμπεριληφθούν σε αυτό και μέλη εταιρειών, εκτός Α.Ε.
Δεδομένου ότι ο χρόνος υποβολής αίτησης για υπαγωγή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπνέει -καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 8η Μαΐου- διαμαρτυρόμαστε έντονα, γιατί είμαστε ο μόνος κλάδος που, ενώ τα Κέντρα μας έχει έχουν τεθεί σε αναστολή λειτουργίας με κρατική εντολή από 5 Μαρτίου σε μερικές περιοχές και από 11 Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν συνάδελφοί μας, οι οποίοι δεν μπορούν να λάβουν την ανωτέρω ενίσχυση, διότι είναι μέλη εταιρειών.


Σας ενημερώνουμε ότι οι περισσότερες εταιρείες είναι οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ ο συνολικός αριθμός μελών τους ανέρχεται σε 250 άτομα σε όλη την Ελλάδα, μητρώο των οποίων είναι έτοιμο να σας αποσταλεί από την Ομοσπονδία μας.
Ευελπιστούμε να διαπιστώσετε κι εσείς ότι το δίκαιο του αιτήματός μας και ότι θα ενεργήσετε τάχιστα, ούτως ώστε να απαλειφθεί αυτή η αδικία», καταλήγει η επιστολή.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<