Μια ακόμη διάκριση για το εργαστήριο DSSL του Πολυτεχνείου Κρήτης!

Μια ακόμη διάκριση για το εργαστήριο DSSL του Πολυτεχνείου Κρήτης!

28 Σεπτεμβρίου 2020

Δεύτερη επιτυχία για το Εργαστήριο Δυναμικών Συστημάτων και Προσομοίωσης (DSSL) στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου της ΙΕΕΕ για τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών!

Συγκεκριμένα, το άρθρο:

Cao, J., Hu, Y., Manolis, D., Zhang, S., Wang, Y., Guo, J., Papamichail, I., Papageorgiou, M., Zhang, L., Hu, J.: A Max Pressure Approach to Urban Network Signal Control with Queue Estimation using Connected Vehicle Data. 23rd IEEE International Conference on Intelligent Transportation Systems (ITSC), September 20-23, 2020 (Virtual), pp. 612-619,

έλαβε το Πρώτο Βραβείο Καλύτερης Δημοσίευσης «1st Best Conference Paper Award» μεταξύ των 570 επιστημονικών άρθρων που παρουσιάστηκαν διαδικτυακά στο πλαίσιο του εν λόγω Συνεδρίου.

Στους συγγραφείς του βραβευμένου επιστημονικού άρθρου περιλαμβάνονται ο Καθηγητής Μάρκος Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Παπαμιχαήλ, της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, καθώς και ο μεταδιδάκτορας ερευνητής και απόφοιτος της ίδιας Σχολής Δρ. Διαμαντής Μανώλης.

Το άρθρο είναι το αποτέλεσμα ερευνητικής συνεργασίας του Εργαστηρίου Δυναμικών Συστημάτων και Προσομοίωσης με το Institute of Intelligent Transportation Systems, Zhejiang University1 και αφορά τη χρήση δεδομένων από διασυνδεδεμένα οχήματα για οικονομικότερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο αστικής κυκλοφορίας. Η εργασία βασίστηκε σε μεθοδολογίες εκτίμησης και ελέγχου που έχουν αναπτυχθεί πρόσφατα στο Εργαστήριο DSSL του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<