Οι περισσότεροι μαθητές πήγαν σήμερα σχολεία – Στο 90% η προσέλευση στην Κρήτη

Οι περισσότεροι μαθητές πήγαν σήμερα σχολεία – Στο 90% η προσέλευση στην Κρήτη

1 Ιουνίου 2020


Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων λειτουργούν 80 δημοτικά σχολεία και 123 νηπιαγωγεία, οι μαθητές των οποίων από τις 8 το πρωί, όταν και ξαναχτύπησε το κουδούνι, επέστρεψαν στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανώλη Μηλιαράκη που βρέθηκε από νωρίς το πρωί σε σχολικές μονάδες, «έπειτα από 2,5 μήνες, μαθητές και εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στις τάξεις. Είναι ένα διαφορετικό ξεκίνημα καθώς τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας. Έχουν γίνει σημαντικές προετοιμασίες στις σχολικές μονάδες από τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς τον δήμο και τους γονείς των παιδιών».

Όπως εκτίμησε ο κ. Μηλιαράκης στα σχολεία επιστρέφει ποσοστό περίπου 90% των μαθητών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «εισπράττουμε μια επιθυμία των παιδιών, αλλά και των γονέων να επιστρέψουν στα σχολεία». Σύμφωνα με τον ίδιο οι πρώτες ημέρες θα είναι ημέρες προσαρμογής, ενώ κατά τις πρώτες ώρες των μαθημάτων γίνεται επεξήγηση των ειδικών οδηγιών του ΕΟΔΥ για τα μέτρα προσωπικής υγιεινής.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<