ΟΛΜΕ: Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη

ΟΛΜΕ: Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη

1 Δεκεμβρίου 2020

Με απώτερο στόχο τη συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη, 3/12 στις 13:00.

Τα θέματα, που θα θέσει επί τάπητος η ΟΛΜΕ αφορούν στα προβλήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, στην ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων με τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών και όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς επίσης και τις θέσεις της Ομοσπονδίας για το κατατεθέν νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Σημειώνεται, ότι από τις 20 Νοεμβρίου η ΟΛΜΕ είχε ζητήσει συνάντηση με την υπουργό Παιδείας προκειμένου να συζητηθούν τα «φλέγοντα» θέματα της Εκπαίδευσης, ωστόσο –όπως αναφέρει η Ομοσπονδία- η κ. Κεραμεως δεν είχε ανταποκριθεί.

Για την ερχόμενη Πέμπτη, η ΟΛΜΕ έχει καλέσει τα ΔΣ των ΕΛΜΕ να προβούν σε ανάλογες παραστάσεις διαμαρτυρίας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, στις Περιφερειακές Δ/νσεις και στις Δ/νσεις Εκπ/σης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<