Παρακολούθηση ύλης ΕΠΑΛ πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων για τον Μάρτιο

Παρακολούθηση ύλης ΕΠΑΛ πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων για τον Μάρτιο

26 Μαρτίου 2020
Ενημέρωση για τη παρακολούθηση ύλης ΕΠΑΛ πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων για τον Μάρτιο

Δείτε το εγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:

Ενημέρωση για την παρακολούθηση διδακτέας-εξεταστέας ύλης πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων υποψηφίων ΕΠΑ.Λ. για τον μήνα Μάρτιο 2020 Λόγω αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι, η ηλεκτρονική παρακολούθηση και ο συντονισμός της ύλης των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και (τριετών) Εσπερινών και της Δ΄ τάξης (τετραετών) Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. του ν.4386/2016 για τον μήνα Μάρτιο θα αφορά το χρονικό διάστημα έως και την Τρίτη 10.03.2020, οπότε και επιβλήθηκε το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.16838/10.03.2020 – ΦΕΚ 783Β’).

Με δεδομένο ότι το ΠΣ myschool είναι ήδη ανοικτό για την ηλεκτρονική καταχώρηση της ύλης, παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων να αναλάβουν την εποπτεία της ενημέρωσής του έως τη Δευτέρα 30.03.2010 σχετικά με την ύλη που έχει διδαχθεί έως και την Τρίτη 10.03.2020.

Ο ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ 

Πηγή: alfavita.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<