Σχολεία: Ετσι θα λειτουργούν τα κυλικεία από τη Δευτέρα

Σχολεία: Ετσι θα λειτουργούν τα κυλικεία από τη Δευτέρα

9 Σεπτεμβρίου 2020

Στο πώς θα λειτουργούν τα κυλικεία στα σχολεία από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, αναφέρθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται σχολαστικά. Για τους εργαζόμενους στα κυλικεία των σχολείων ισχύουν οι γενικοί κανόνες, δηλαδή πρέπει να φροντίζουν για την απολύμανση των χώρων και και να λαμβάνουν μέτρα ατομικής υγιεινής, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όσους απασχολούνται μέσα σε κυλικεία, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο.

«Τα κυλικεία πρέπει να προσφέρουν τρόφιμα και υγρά, συσκευασμένα ή παραγόμενα από τα κυλικεία, πριν από την ώρα διάθεσής τους σε ατομικές συσκευασίες», είπε ο κ. Χαρδαλιάς, αναφέροντας ότι πρέπει να τηρείται μεταξύ των μαθητών που περιμένουν να εξυπηρετηθούν απόσταση τουλάχιστον ενάμισι μέτρου. Πρότεινε, δε, να υπάρξει σήμανση στο έδαφος με ευθύνη των σχολικών μονάδων, ενώ ανέφερε ότι αν παρατηρείται συνωστισμός μαθητών πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας, ακόμα και σε κυλικεία που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους.
 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<