Στο επίκεντρο τα προβλήματα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso

Στο επίκεντρο τα προβλήματα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso

3 Φεβρουαρίου 2020

Συνεχίζοντας τον κύκλο ενημέρωσης των υπουργών και βουλευτών του νομού ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Ν.Ηρακλείου κ. Νίκος Κουταλάκης και η Έφορος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, κ. Κυνηγάκη Ευγενία, συναντήθηκαν την Παρασκευή 17.01.2020 με τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, κ. Νίκο Ηγουμενίδη.

 

Οι κ.κ. Κουταλάκης και Κυνηγάκη ενημέρωσαν τον κ. Ηγουμενίδη  για τα πλέον φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο διαβιβάζοντάς του αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας (ΠΟΙΚΞΓ) και του Συλλόγου Ηρακλείου. Η ενημέρωση αφορούσε σε πάγια αιτήματα του κλάδου, αλλά και σε θέματα όπως τα παράνομα ιδιαίτερα, τα παράνομα κέντρα σχολικής μελέτης και τα οικοδιδασκαλεία.

 

Ο κ. Ηγουμενίδης είπε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες αναφορικά με την επίτευξη συνάντησης κλιμακίου της Ομοσπονδίας με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζαχαράκη, προκειμένου να καταστεί εφικτή η ενημέρωσή της για τις θέσεις του κλάδου μας επί των παραπάνω θεμάτων. Ζήτησε επίσης την προσκόμιση περισσότερων εγγράφων με σκοπό να γίνουν οι κατάλληλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις. 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<