Συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα Erasmus+ για μαθησιακές δυσκολίες

Συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα Erasmus+ για μαθησιακές δυσκολίες

20 Ιανουαρίου 2020

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου συμμετέχει στην υλοποίηση εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+/ΔράσηΚΑ201 με τίτλο «Supporting Children at risk of dyslexia at the transition period from pre primary to primary» «Predys».
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναπτύσσεται σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολεία της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Βουλγαρίας, της Λετονίας και της Τουρκίας.

Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη ενός συνόλου εκπαιδευτικού υλικού ( εργαλεία, πρωτόκολλα, οδηγίες) για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς, προκειμένου να τους εξοπλίσει με σωστή γνώση και κατανόηση των χαρακτηριστικών της ανάπτυξης του παιδιού στην προσχολική και σχολική ηλικία, καθώς και μια σειρά από πρακτικές συμβουλές και ασκήσεις για τον αρχικό σχηματισμό των δεξιοτήτων μελέτης σε κάθε παιδί, ανάλογα με τις ατομικές του ανάγκες. Έτσι ακόμα και τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο να έχουν μια ομαλή και εύκολη μεταβατική περίοδο και την ευκαιρία να φτάσουν στο δικό τους ανώτερο επίπεδο μάθησης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<