voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Οι αλλαγές που έρχονται στο επίδομα ανεργίας

    Δ. Μιχαηλίδου: Στις 27 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

    ΠΟΥ, ICAO και IMO: Να δοθεί προτεραιότητα στους εμβολιασμούς των ναυτικών και των πληρωμάτων αεροσκαφών

    Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες περικόπτουν πτήσεις λόγω της κρίσης στα καύσιμα

    Ισχυρές βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα σήμερα – Αφρικανική σκόνη στη νοτιοανατολική χώρα

    Δ. Μιχαηλίδου: Διπλάσιοι οι δικαιούχοι, ένα χρόνο μετά την άρση της αδικίας για το επίδομα κώφωσης

    Δ. Μιχαηλίδου: Διπλάσιοι οι δικαιούχοι, ένα χρόνο μετά την άρση της αδικίας για το επίδομα κώφωσης

  • Εκπαίδευση
    Ζαχαράκη: Ετοιμάζουμε νέο σύγχρονο και ενιαίο πλαίσιο διδασκαλίας των αγγλικών από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο

    Ζαχαράκη: 30.861 εγκρίσεις για Παράλληλη Στήριξη το σχολικό έτος 2025-2026

    Νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για παιδικές κατασκηνώσεις

    Συμμετοχή των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 24ωρη απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

    ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν οι εργαζόμενοι στους δήμους στις 24/04 – Κλειστοί οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί

    Στο Ηράκλειο η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη – Τι θα πει με τους ξενοδόχους

    Σ. Ζαχαράκη: Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει

  • Θέσεις εργασίας
    Ρεκόρ συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

    ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» με 30 επιχειρήσεις και 1.000 θέσεις εργασίας στην Πάτρα

    ΔΕΥΑΛ: Προχωρά σε 39 προσλήψεις με οκτάμηνη διάρκεια

    ΔΕΥΑΛ: Προχωρά σε 39 προσλήψεις με οκτάμηνη διάρκεια

    Προσλήψεις στα νοσοκομεία εκτός ΑΣΕΠ: Λήγει η προθεσμία για τις 817 μόνιμες θέσεις

    ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για 510 θέσεις στην Υγεία

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Γ/2024: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα επιλαχόντων

  • Οικονομία
    Φορολογικές δηλώσεις: Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της υποβολής – Πόσοι θα πληρώσουν, πόσοι θα έχουν επιστροφή

    Ποιοι κερδίζουν έκπτωση 4% στον φόρο

    Αλλάζει το timologio: Διαθέσιμη από σήμερα νέα αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής

    Ρυθμίσεις «ανάχωμα» για συσσώρευση οφειλών σε Δημόσιο και Ταμεία – Ποιοι μπορούν να ενταχθούν και ποιες οι προϋποθέσεις

    Όλα τα μέτρα στήριξης για συνταξιούχους, αγρότες και ενοικιαστές – Οι λεπτομέρειες

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια

    Αυτά είναι τα οκτώ οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  • Εργασιακά
    Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά: Απεργεί η ΠΝΟ

    Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία: Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πρωτομαγιά

    Συμμετοχή των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 24ωρη απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

    ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν οι εργαζόμενοι στους δήμους στις 24/04 – Κλειστοί οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί

    ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο- Αυξήθηκαν οι επιδοτούμενοι

    ΔΥΠΑ: Μειώθηκε η ανεργία σε σχέση με τον Μάρτιου του 2025

    Παρατείνεται έως το 2028 η εργασία των πρώην εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στους φορείς υποδοχής μέσω ΔΥΠΑ

    Παρατείνεται έως το 2028 η εργασία των πρώην εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στους φορείς υποδοχής μέσω ΔΥΠΑ

  • VOUCHER

    Νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινωνικός τουρισμός: Πότε να κάνετε την αίτηση με βάση τον ΑΦΜ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Σε ποιες περιοχές είναι δωρεάν η διαμονή

    ΟΑΕΔ: Συνεχίζεται το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021/22 έως τις 31/7

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027: Πρεμιέρα αιτήσεων σήμερα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

    Κοινωνικός Τουρισμός – Χορμόβα: «Ανοιχτοί στο να συζητήσουμε το θέμα της Κρήτης για το 2026-27»

  • Πολιτική
    Κυριάκος Μητσοτάκης: Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια

    Αυτά είναι τα οκτώ οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: Από πότε αρχίζει το σκληρό lockdown (VIDEO)

    Νέα μέτρα στήριξης: Τι αναμένεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια

    Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας Αθανασίου και Χατζηβασιλείου

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εκπαίδευση

Σύνοδος Πρυτάνεων: Προβλήματα στην εφαρμογή του νέου νόμου, υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση

από Νίκος Μοναστηριώτης
15/12/2022
σε Εκπαίδευση

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα πανεπιστήμια στην εφαρμογή του νέου νόμου Κεραμέως για την εκλογή των Συμβουλίων Διοίκησης και της ανάδειξης πρυτανικών αρχών διαπίστωσαν και συζήτησαν οι πρυτανικές αρχές των ΑΕΙ στη διάρκεια της 101η Συνόδου που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνόδου των Πρυτάνεων, η συζήτηση έγινε παρουσία της Νίκης Κεραμέως και «ανέδειξε αφενός συγκεκριμένα κενά/ελλείψεις στον Νόμο και αφετέρου τη σκοπιμότητα διευθέτησης των προβλημάτων στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου των Ιδρυμάτων».

Επίσης, η εφαρμογή του νέου νόμου προϋποθέτει την επίλυση όλων των τεχνικών ζητημάτων που έχουν προκύψει, για αυτό το λόγο οι πρυτάνεις ζητούν από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να εκδώσει τις απαραίτητες εγκυκλίους και υπουργικές αποφάσεις για τη διευθέτησή τους. Πολλώ δε μάλλον όταν η εφαρμογή διατάξεων του νόμου που προβλέπουν «φιλόδοξα έργα και δράσεις» προϋποθέτουν επιπρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Για άλλη μια φορά, οι διοικήσεις των ΑΕΙ επισήμαναν στην υπουργό τα χρόνια προβλήματα υποστελέχωσης των Πανεπιστημίων, ιδιαίτερα για διοικητικό προσωπικό, ενώ τόνισαν πως απαιτείται αύξηση της χρηματοδότησης για τη σίτιση και τη στέγαση των φοιτητών. 

ΣχετικάΆρθρα

Ζαχαράκη: Ετοιμάζουμε νέο σύγχρονο και ενιαίο πλαίσιο διδασκαλίας των αγγλικών από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο

Ζαχαράκη: 30.861 εγκρίσεις για Παράλληλη Στήριξη το σχολικό έτος 2025-2026

22/04/2026
Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε λιανικό εμπόριο και βιομηχανία από 1η Ιανουαρίου

Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους

20/03/2026

Τέλος, η Σύνοδος ζητά από το ΥΠΑΙΘ (α) να προβλέψει τις πιστώσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων από τα Πανεπιστήμια, που αφορούν σε αγωγές που ασκούνται από μέλη ΔΕΠ για την καταβολή μισθολογικών διαφορών, και (β) να δρομολογήσει άμεσα τη θέσπιση ενός νέου μισθολογίου για τα μέλη ΔΕΠ σε συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ, για την οριστική επίλυση του προβλήματος, διαφορετικά ο κρατικός προϋπολογισμός θα επιβαρύνεται σε συνεχή βάση με την καταβολή μισθολογικών διαφορών σε συμμόρφωση δικαστικών αποφάσεων που θα εκδίδονται από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συνόδου των Πρυτάνεων: 

H 101η Σύνοδος Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων διεξήχθη από τις 11 έως τις14  Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα με φυσική  παρουσία, αλλά  και με  δυνατότητα  συμμετοχής  μέσω  τηλεδιάσκεψης,  με  διοργανωτή  το  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής  και  Προεδρεύοντα τον Πρύτανη  Καθηγητή Παναγιώτη Ε. Καλδή καθώς και με τη συμβολή του υπολοίπων μελών του Προεδρείου στο οποίο συμμετέχουν ο Πρύτανης  του  Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

Στο πλαίσιο της Συνόδου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, επετειακή εκδήλωση για τα 35 χρόνια λειτουργίας της στην οποία συμμετείχε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, εκπροσωπούμενη από την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, τον Υφυπουργό Άγγελο Συρίγο και τον Γενικό Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Οδυσσέα Ζώρα, καθώς και οι προσκεκλημένοι ομιλητές Καθηγητές κ. Βασίλειος Διγαλάκης, κ. Χρήστος Ταραντίλης, κ. Περικλής Μήτκας και κ. Χρήστος Ζερεφός. Η Σύνοδος υιοθέτησε επίσης τη Χάρτα αειφορίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων την οποία επεξεργάστηκε ο ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ Μιχαήλ Μάριος Σκούλλος.

Στην ομιλία της η Υπουργός  αναφέρθηκε  στην πρόσφατη έκτακτη χρηματοδότηση των 31,5 εκ. Ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και ενεργειακού κόστους που δόθηκε στα Πανεπιστήμια, και την απόδοση συνολικά 500 νέων θέσεων μελών ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και Διοικητικού Προσωπικού στα Πανεπιστήμια.

Συνεχάρη τα Πανεπιστήμια για τις δράσεις διεθνοποίησης και την προσήλωσή τους στην εξωστρέφεια, όπως καταδείχθηκε και στην επίσκεψη των Αμερικάνικων Πανεπιστημίων στη Χώρα μας και τη δημιουργία της Εταιρείας Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Study In Greece για την προώθηση της εξωστρέφειας. Αναφέρθηκε επίσης, στην υποστήριξη των Ιδρυμάτων από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου για την εφαρμογή του νέου Νόμου. Η Σύνοδος εκφράζει την ικανοποίησή της για την αύξηση της χρηματοδότησης των ΑΕΙ και την απόδοση θέσεων, προσδοκώντας ότι θα συνεχίσει να βαίνει αυξανόμενη για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών των Πανεπιστημίων.

H Σύνοδος διαπιστώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εφαρμογή του νέου Νόμου σε ότι αφορά στις διατάξεις της επιλογής μελών των Συμβουλίων Διοίκησης και συνακόλουθα της ανάδειξης Πρυτανικών Αρχών.  Έγινε εκτενής συζήτηση, και παρουσία της κ. Υπουργού.  Η συζήτηση ανέδειξε αφενός συγκεκριμένα κενά/ελλείψεις στον Νόμο και αφετέρου τη σκοπιμότητα διευθέτησης των προβλημάτων στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου των Ιδρυμάτων.

Η Σύνοδος ζητά από το ΥΠΑΙΘ (α) να προβλέψει τις πιστώσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων από τα Πανεπιστήμια, που αφορούν σε αγωγές που ασκούνται από μέλη ΔΕΠ για την καταβολή μισθολογικών διαφορών, και (β) να δρομολογήσει άμεσα τη θέσπιση ενός νέου μισθολογίου για τα μέλη ΔΕΠ σε συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ, για την οριστική επίλυση του προβλήματος, διαφορετικά ο κρατικός προϋπολογισμός θα επιβαρύνεται σε συνεχή βάση με την καταβολή μισθολογικών διαφορών σε συμμόρφωση δικαστικών αποφάσεων που θα εκδίδονται από εδώ και πέρα.

Η Σύνοδος επίσης επισημαίνει την ανάγκη προσαρμογής των διατάξεων που αφορούν την Παιδαγωγική Επάρκεια και κατ’ ελάχιστον την παράταση του ισχύοντος πλαισίου λειτουργίας για ένα (1) έτος ώστε να διευκολυνθεί η ομαλή ολοκλήρωση των σπουδών των τελειόφοιτων φοιτητών δεδομένου ότι οι αλλαγές που προβλέπονται στον νέο Νόμο απαιτούν εκτενή αναδιάρθρωση και επέκταση των προγραμμάτων σπουδών.

Σε ότι αφορά την εφαρμογή του νέου Νόμου υπάρχει άμεση ανάγκη για την επίλυση όλων των τεχνικών ζητημάτων που αφορούν την εφαρμογή του νόμου και την έκδοση των απαραίτητων εγκυκλίων και υπουργικών αποφάσεων. Για άλλη μια φορά, επισημαίνονται τα χρόνια προβλήματα  υποστελέχωσης των Πανεπιστημίων, ιδιαίτερα για διοικητικό προσωπικό, και η ανάγκη για εξασφάλιση τεχνικής βοήθειας, απαραίτητης για την υλοποίηση των φιλόδοξων έργων και δράσεων που απορρέουν από τις απαιτήσεις των χρηματοδοτικών εργαλείων αλλά και τις προϋποθέσεις εφαρμογής του νέου Νόμου. Σημαντικό είναι επίσης να δοθούν οι απαραίτητες κατευθύνσεις και να προωθηθεί άμεσα η υποβολή νέων Οργανισμών και Εσωτερικών Κανονισμών για τα Πανεπιστήμια της Χώρας που θα προβλέπουν σαφώς τις απαιτούμενες θέσεις διοικητικού προσωπικού για να υλοποιηθούν όλες οι προβλέψεις του νέου Νόμου.

Το πρόβλημα των καθυστερήσεων στην υλοποίηση του ΕΠΑ παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμο, ιδιαίτερα για τη συντήρηση και αναβάθμιση των κτηριακών και εργαστηριακών υποδομών των Πανεπιστημίων, απαραίτητο στοιχείο για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Στο ίδιο πλαίσιο είναι επιτακτική η καταβολή της εθνικής χρηματοδότησης στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών ανταγωνιστικών έργων για τα Πανεπιστήμια δεδομένου ότι υλοποιείται ήδη αντίστοιχη πρόβλεψη για τα Ερευνητικά Κέντρα της Χώρας.

Επίσης τη Σύνοδο απασχόλησε έντονα το θέμα της φοιτητικής μέριμνας. Απαιτείται η αύξηση της διαθέσιμης χρηματοδότησης για τη σίτιση και τη στέγαση των φοιτητών. Ειδικότερα για τη συντήρηση και ανακαίνιση κρίνεται απαραίτητη η αναβάθμιση της συνεργασίας με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική και άμεση υλοποίηση των έργων αυτών, καθώς η άμεση επίλυση του ζητήματος της μετεγκατάστασης των φιλοξενούμενων φοιτητών άλλων ΑΕΙ στην εστία Ζωγράφου (ΕΜΠ).

Πηγή: alfavita.gr

Ετικέτες: Νίκη Κεραμέωςυπουργός Παιδείαςσύνοδος Πρυτάνεων

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ζαχαράκη: 30.861 εγκρίσεις για Παράλληλη Στήριξη το σχολικό έτος 2025-2026

    22 Απρ 2026

  • Νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για παιδικές κατασκηνώσεις

    22 Απρ 2026

  • ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν οι εργαζόμενοι στους δήμους στις 24/04 – Κλειστοί οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί

    21 Απρ 2026

  • Σ. Ζαχαράκη: Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει

    18 Απρ 2026

  • Eκπαιδευτικοί: Από 20/04 αρχίζουν τα μαθήματα επιμόρφωσης επιπέδου ΤΠΕ Β1 και Β2

    17 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Πίνακες εκπαιδευτικών: Μέχρι την Τετάρτη (22/04) οι δύο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για 510 θέσεις στην Υγεία

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Καταργούν τον ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΕΛ.ΑΣ.: Προχωρά σε 50 προσλήψεις ορισμένου χρόνου

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Τουρισμός για Όλους 2026: Τα ποσά και οι δικαιούχοι

    9 shares
    Share 4 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.