Σύψας: «Στον αέρα» η απόφαση για Γυμνάσια, Λύκεια!

Σύψας: «Στον αέρα» η απόφαση για Γυμνάσια, Λύκεια!

27 Ιανουαρίου 2021

Άκρως ανησυχητική ήταν η εικόνα που παρουσίασε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η Αττική αυτή την στιγμή «φλερτάρε» στο να μπει στην κόκκινη κατάσταση που σημαίνει ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, η αύξηση των κρουσμάτων προβληματίζει έντονα τους ειδικούς και η απόφαση για το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων θα εξεταστεί εκ του μηδενός. Ο ίδιος, μάλιστα, εκτίμησε πως είναι εξαιρετικά πιθανό να μην ανοίξουν τα λύκεια στην Αττική, ενδεχομένως και τα γυμνάσια.

«Έχω εξαιρετικές αμφιβολίες με τα νούμερα που βλέπω να ανοίξουν γυμνάσια – λύκεια τουλάχιστον στην Αττική… αλλά αν η Αττική μπει στο «κόκκινο» δεν θα ανοίξουν», σημείωσε χαρακτηριστικά
Την Πέμπτη, μάλιστα, θα συνεδριάσει εκτάκτως η επιτροπή των ειδικών, προκειμένου να αναλύσει τα επιδημιολογικά δεδομένα και, ειδικά, η δυναμική της πανδημίας στην Αττική και η εμφάνιση μεταλλάξεων.

Την Παρασκευή, άλλωστε, αναμένεται να ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για την επαναλειτουργία των τάξεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<