Τέλη Σεπτεμβρίου το σχέδιο νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση στο Υπουργικό Συμβούλιο

Τέλη Σεπτεμβρίου το σχέδιο νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση στο Υπουργικό Συμβούλιο

9 Σεπτεμβρίου 2020

Το πρώτο από τα πέντε συνολικά νομοσχέδια που καταρτίζονται από το υπουργείο Παιδείας και που θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή θα είναι εκείνο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Μάλιστα, σε άτυπη ενημέρωση που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς συντάκτες, η υπουργός Νίκη Κεραμέως, ανέφερε ότι το νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση θα κατατεθεί, προς έγκριση, στο υπουργικό Συμβούλιο στα τέλη του Σεπτεμβρίου, και θα ακολουθήσει δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, πριν την κατάθεση προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή.

Τα άλλα τέσσερα νομοσχέδια που βρίσκονται υπό κατάρτιση από το υπουργείο αφορούν τις Δομές Εκπαίδευσης και επιλογή Στελεχών Εκπαίδευσης, έναν νέο νόμο-πλαίσιο λειτουργίας των ΑΕΙ, την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και αλλαγές στο λύκειο.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<