Τέλος τα μαθήματα σε λυόμενα στο 21ο Δημοτικό Ηρακλείου!

Τέλος τα μαθήματα σε λυόμενα στο 21ο Δημοτικό Ηρακλείου!

16 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την «Αποκατάσταση της φέρουσας ικανότητας του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (Φορτέτσα)» από το Δήμο Ηρακλείου.

Η σύμβαση του έργου είχε υπογραφεί στις 10 Ιουνίου του 2020  και το τελικό ποσό ήταν 131.871,62€, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους.  Μεταξύ άλλων  έγινε ενίσχυση  στον φέροντα οργανισμό του κτιρίου, με μεταλλικές δοκούς και αποκατάσταση των ρωγμών της λιθοδομής.

Από τότε που αναφέρθηκαν οι φθορές στον πρώτο όροφο του κτιρίου, οι αίθουσες δεν ήταν λειτουργικές και οι μαθητές έκαναν μάθημα σε λυόμενες αίθουσες που είχαν τοποθετηθεί στον αυλή του σχολείου.

Πλέον οι μαθητές επέστρεψαν στις σχολικές τους αίθουσες, ενώ οι λυόμενες πρόκειται να απομακρυνθούν  ώστε να μεγαλώσει ο αύλειος χώρος. 

Το σχολείο επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη  Αναστασάκη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Αγγέλακη.  Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον διευθυντή του σχολείου , ο οποίος του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο. 

 

Δήμαρχος: Συνεχίζουμε την προσπάθεια για βελτίωση των σχολικών υποδομών

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η αποκατάσταση των φθορών στο 21ο Δημοτικό αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Φορτέτσας, το οποίο ικανοποιήσαμε.
Πλέον τα παιδιά και οι δάσκαλοί τούς μπορούν να κάνουν το μάθημά τους σε κτίρια ανακαινισμένα και ασφαλή.  Συνεχίζουμε με στοχευμένες παρεμβάσεις την προσπάθεια για την βελτίωση των σχολικών υποδομών σε ολόκληρο το Δήμο». 
 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<