Θεμα voucherergasia.gr: Γονείς και εκπαιδευτικοί στους δρόμους για τα προβληματα στην Παιδεία!

Θεμα voucherergasia.gr: Γονείς και εκπαιδευτικοί στους δρόμους για τα προβληματα στην Παιδεία!

16 Σεπτεμβρίου 2020

Η αρχή των κινητοποιήσεων για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς στο Ηράκλειο έγινε χθες, όταν όπως έγραψε το voucerergasia.gr γονείς από τα σχολεία του Κοκκίνη Χανι, των Γουρνών και των Γουβών στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.

Οι κινητοποιήσεις αυτές θα έχουν και συνέχεια. Συμφωνα με πληροφορίες γονείς και δάσκαλοι θα συγκεντρωθούν αύριο έξω από τη Λότζια. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 1.30 μμ, ζητώντας τη λύση σε δύο βασικά ζητήματα: αφενός στο μπαχαλο με την πρόσληψη των καθαριστριών, αφετέρου στο θέμα με τη δίχρονη προσχολική απασχόληση, που επίσης είναι στον «αέρα».

Η συνεχεια θα δοθεί επισης την άλλη εβδομάδα οπότε και προγραμματίζεται μεγάλη κινητοποίηση στη ΔΥΠΕ Κρήτης με αίτημα, την εφαρμογή της διαδικασίας ελέγχου για τον κορωνοιο, σε όλο το εκπαιδευτικο προσωπικό, με έξοδα της Πολιτείας.
Το θέμα αυτό, θα τεθεί την ερχόμενη Δευτέρα γενική Συνέλευση μεταξύ των εκπαιδευτικών, προκειμένου να καθοριστούν όλες οι λεπτομερειες της κινητοποίησης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<