Θέμα voucherergasia.gr: Οι μαθητές του Λυκείου επέστρεψαν στην… τηλεκπαίδευση

Θέμα voucherergasia.gr: Οι μαθητές του Λυκείου επέστρεψαν στην… τηλεκπαίδευση

22 Φεβρουαρίου 2021

Στο Επίπεδο Β – Αυξημένου Κινδύνου του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας μπήκε μεταξύ άλλων και ο Δήμος Ηρακλείιου, λόγω κορονοϊού. Ετσι και σε αυτο το Δήμο, όπως και στις υπόλοιπες «κόκκινες» ανά την Ελλάδα εφαρμοζεται από σημερα η τηλεκπαίδευση στα Λύκεια.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και σε συνέχεια σχετικής εισήγησης και σύμφωνης γνώμης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι κορωνοϊού Covid-19, η οποία συνεδρίασε εκτάκτως, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει.

Οπως είχε ανακοινωθεί, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, ο Δήμος Ηρακλείου εντάχθηκε στο Επίπεδο Β – Αυξημένου Κινδύνου του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Μπροστά στις οθόνες

Mπροστά στις οθόνες λοιπον, προκειμένου να κάνουν μάθημα επανέρχονται και πάλι όλοι οι μαθητές μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει ξανά τα Λυκεια.

Όπως γινόταν και το προηγούμενο διάστημα τα Λύκεια θα κάνουν μάθημα με τηλεκπαίδευση και βέβαια η παρακολούθηση των μαθημάτων θα είναι υποχρεωτική.

Οσο για τους γονείς επανέρχεται το μέτρο της άδειας ειδικού σκοπού. Οι κανόνες που διέπουν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση είναι γνωστοί πλέον στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς είχαν ορισθεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Οπως και στο προηγούμενο διάστημα η υλοποίηση της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, θα γίνει μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, η οποία καθιστά δυνατή την απευθείας μετάδοση (ήχου και εικόνας) του μαθήματος προς τους μαθητές με τη χρήση του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) και της ψηφιακής πλατφόρμας Webex.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<