voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Αντιγριπικό εμβόλιο: Επάρκεια στα φαρμακεία – Δωρεάν η χορήγησή τους

    Το ξέρατε ότι από τις ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε πολλά λεφτά;

    Στ. Παπασταύρου: Ανάπτυξη της Κρήτης με προστασία και ανάδειξη της φυσικής μας κληρονομιάς

    e-ΕΦΚΑ: Ψηφιακός μετασχηματισμός με 135 ηλεκτρονικές υπηρεσίες

  • Εκπαίδευση

    Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (Δ.Ο.Α.) κατέθεσε αγωγή κατά του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

    Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-27: Ο νέος οδηγός υλοποίησης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

    Μαθητική κινητοποίηση στις 21 Οκτωβρίου

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Τελευταία ευκαιρία σήμερα για αιτήσεις στις επτά σχολές αμειβόμενης μαθητείας – Οι ειδικότητες και οι παροχές

  • Θέσεις εργασίας

    ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Στο τέλος του μήνα ξεκινούν οι αιτήσεις για 3.262 προσλήψεις

    “Tρέχουν” προκηρύξεις για 196 προσλήψεις σε Δήμους

    ΑΣΕΠ 8Κ/2026: Έρχεται προκήρυξη με 1.866 μόνιμες προσλήψεις ΑμεΑ στο Δημόσιο

    ΑΣΕΠ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 4.747 θέσεις της προκήρυξης 2ΓΒ/2026

  • Οικονομία

    Επίδομα μετεγκατάστασης: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιες 10 νέες περιοχές προστέθηκαν

    Πόθεν Έσχες 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι υπόχρεοι

    Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ

    ΕΝΦΙΑ 2026: Νέα εκκαθαριστικά με έκπτωση 50% για κύριες κατοικίες σε μικρούς οικισμούς – Ποιους αφορά

  • Εργασιακά

    ΕΛΣΤΑΤ: Ένας στους τρεις εργαζόμενους δυσκολεύεται να συνδυάσει εργασία και οικογενειακές υποχρεώσεις

    Κάρτα εργασίας: Πώς θα πιάνονται όσοι την “χτυπούν” παράνομα

    Aπεργιακή κινητοποίηση: Στο πλευρό των λιμενεργατών οι εργαζόμενοι στην ειδική αγωγή

    Επίδομα 400 ευρώ για συνταξιούχους: Ποιοι είναι δικαιούχοι, ποιοι μένουν εκτός και πότε πληρώνεται

  • VOUCHER

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων από τη ΔΥΠΑ με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ! – Tι πρέπει να κάνετε άμεσα

  • Πολιτική

    Στ. Παπασταύρου: Ανάπτυξη της Κρήτης με προστασία και ανάδειξη της φυσικής μας κληρονομιάς

    Στο στόχαστρο οι παράνομες υπεκμισθώσεις διαμερισμάτων – Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση

    Γονική άδεια: Νέα δεδομένα για τη χορήγησή του από το Υπουργείο

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική VOUCHER

Voucher 600€: θύελλα Αντιδράσεων από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

από news room
23/04/2020
σε VOUCHER, Εκπαίδευση
Voucher 600€ - Επιστολή Διαμαρτυρίας

108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της Κυβέρνησης και των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) που συμμετείχαν στο περιβόητο Voucher Επιστημόνων για τα 600€.

Η κυβέρνηση για να πετάξει τις ευθύνες από πάνω της, στοχοποίησε τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και σταμάτησε το πρόγραμμα με την πρόφαση ότι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι το εκπαιδευτικό υλικό δεν ήταν ποιοτικό στα πιο πολλά αντικείμενα κατάρτισης.

Και εδώ είναι το παράδοξο της υπόθεσης. Με βάση την πρόσκληση του προγράμματος τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης δεν είχαν την ευθύνη να παράξουν εκπαιδευτικό υλικό, αφού βάσει της πρόσκλησης του προγράμματος υποχρεώθηκαν να κάνουν σύμβαση με πλατφόρμες τηλεκατάρτισης, οι οποίες έκαναν αίτηση, ελέγχθησαν και εγκρίθηκαν από τους αρμοδίους!

ΣχετικάΆρθρα

ΔΥΠΑ: Νέα και επικαιροποιημένα προγράμματα κατάρτισης στα ΚΔΒΜ και στις Σχολές ΑμεΑ

29/07/2026

ΔΥΠΑ: Νέα και επικαιροποιημένα προγράμματα κατάρτισης στα ΚΔΒΜ και στις Σχολές ΑμεΑ

28/07/2026

Το αποτέλεσμα απ’ όλα αυτά ήταν να ακυρωθεί το πρόγραμμα και τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης να είναι μετέωρα υπό το βάρος των τόσων εξόδων που έκαναν για να υλοποιήσουν τις διαδικασίες.

Το Voucher Ergasia έλαβε και δημοσιεύει επώνυμη επιστολή από πάρα πολλά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης σε όλη την Ελλάδα, η οποία περιγράφει την όλη κατάσταση:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Όλα τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, καθώς και εν γένει όλη η ιδιωτική εκπαίδευση, που καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιοχές της χώρας – μόλις ανακοινώθηκε η επιλογή της κυβέρνησης για στήριξη των Επιστημόνων & Ελεύθερων Επαγγελματιών μέσω προγράμματος τηλεκατάρτισης που θα εντασσόταν στο Ε.Π. “Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”, με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) – προχωρήσαμε σε μη αναστολή εργασίας του προσωπικού μας ή αν είχε ήδη γίνει η αναστολή προχωρήσαμε σε νέες προσλήψεις ατόμων με στόχο να μπορέσουμε να το υποστηρίξουμε και να το ολοκληρώσουμε εντός των ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων που επέβαλλαν οι απαιτήσεις του προγράμματος.

Σημειώνουμε εδώ ότι «μας υπεβλήθη» η επιλογή προγραμμάτων τηλεκατάρτισης μέσω εγκεκριμένων από το Υπουργείο Εργασίας πλατφορμών τηλεκατάρτισης (7 τον αριθμό), οι οποίες, και μόνο αυτές αποκλειστικά ήταν οι πάροχοι-υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού υλικού. Ουδείς από εμάς τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, δηλαδή ΙΙΕΚ, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Κολέγια, κλπ. , είχαμε λόγο επί της ύλης και του περιεχομένου των προγραμμάτων αυτών.

Εργαστήκαμε από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα μέσα σε ασφυκτικές προθεσμίες, υπερβάλλοντας εαυτούς, πάρα πολλές ώρες ημερησίως, κάτι που μπορείτε να το διαπιστώσετε αν δείτε ότι επί εικοσιτετράωρου βάσεως πραγματοποιούνταν η υποβολή των αιτήσεων και η ενεργοποίηση των επιταγών, και μάλιστα εν μέσω κορωνοϊού (με τους κινδύνους και τους περιορισμούς που υπήρχαν, τους οποίους κάποιοι παραβλέπαμε προσερχόμενοι στα γραφεία μας όταν απαιτείτο) και κατά τη διάρκεια που όλοι οι άλλοι Έλληνες γιόρταζαν το Πάσχα με τις οικογένειές τους. Και αυτό για να φερθούμε ως υπεύθυνοι επαγγελματίες και να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με επιτυχία το έργο-δράση που το ελληνικό κράτος και όχι εμείς αποφάσισε.

[blockquote style=”3″]Δείτε ακόμη: Voucher 600€: To χειρότερο Πάσχα των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης [/blockquote]

Αντ΄ αυτού δυστυχώς από κάποιους, συλλήβδην, κατηγορούμεθα ότι δήθεν εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι «της αποτυχίας;» του προγράμματος επειδή παρουσιάστηκαν κάποιες αστοχίες των οποίων εμείς θεωρούμεθα υπεύθυνοι ενώ δεν είμαστε. Αποτέλεσμα αυτής της υφέρπουσας φήμης είναι να δυσφημιζόμαστε σε καθημερινή βάση, άδικα και αναίτια, τόσο εμείς ως κέντρα δια βίου μάθησης όσο και η τηλεκατάρτιση, η ίδια, η οποία αποτελεί το μέλλον αλλά και το όπλο, βάσει των υπαρχουσών συνθηκών, για την πραγμάτωση υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης. Σας δηλώνουμε δε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας, για όποιον ηθελημένα ή αθέλητα συνεχίσει να διασπείρει τέτοιου είδους ψευδείς κατηγορίες για εμάς.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υποστηρίξαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε ακόμα και τώρα τους ωφελούμενους σε όποιο πρόβλημα και απορία έχουν σχετικά με την πλατφόρμα τηλεκατάρτισης και όχι μόνο. Καταφέραμε υπερβάλλοντας εαυτούς, να έχουμε ευχαριστημένους ωφελούμενους καθώς ταυτόχρονα με την οικονομική τους υποστήριξη, θα είχαν πρόσβαση σε χρήσιμες γνώσεις με δυνατότητα πιστοποίησης. Διότι θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι όσο υπήρχαν κάποιοι δυσαρεστημένοι καταρτιζόμενοι, άλλο τόσο και πολύ περισσότερο υπήρξαν επιστήμονες οι οποίοι έχουν ήδη ολοκληρώσει το πρόγραμμα και ζητούν να παρακολουθήσουν και δεύτερο ή τρίτο το οποίο τους το παρείχαμε και συνεχίζουμε να τους το παρέχουμε δωρεάν.

Να μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι το αντικείμενο κατάρτισης το επέλεγε ο ωφελούμενος μεταξύ πολλών, ευκολότερων ή δυσκολότερων, που του προσφέρονταν και γνώριζε εν πολλοίς από πριν σε τι θα καταρτιστεί, δηλαδή πχ. για το «πώς ανοίγει ή κλείνει ο υπολογιστής» που θα σας εκπλήξει δυσάρεστα στη σημερινή εποχή πόσοι πολλοί επιστήμονες στερούνται αυτής της βασικής γνώσεως. 

Ακόμα και αν ήθελε να θεωρήσει κάποιος ότι το υλικό έχει πράγματι αστοχίες (λόγω του επείγοντος της υλοποίησης) ή ότι δεν έχει το επιστημονικό επίπεδο που απαιτείται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθεί το πρόγραμμα, αλλά αντιθέτως να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και οι προσθήκες για την βελτίωση του.

Ζητούμε ελπίζοντας σε ένα κράτος δικαίου να αποζημιωθούμε για να μπορέσουμε να καλύψουμε :

Α. τα μισθολογικά και ασφαλιστικά έξοδα του προσωπικού μας, τακτικού και έκτακτου
Β. την προσωπική εργασία των εταίρων των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης.
Γ. τα έξοδα υλοποίησης (λειτουργικά έξοδα κ.α.)
Δ. έξοδα διαφήμισης
Ε. ουσιαστική μείωση των άλλων μορφών δραστηριοτήτων μας που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως.

Είμαστε και εμείς ένας κλάδος που πλήττεται από τον Covid – 19 και δεν ξέρουμε αύριο αν θα συνεχίσουμε να παραμένουμε σε λειτουργία.

Είμαστε επιχειρήσεις που έως σήμερα το κράτος εξαντλεί διαχρονικά την όποια ρευστότητα διαθέτουμε καθώς ζητάει όταν υλοποιούμε τα προγράμματα ΕΣΠΑ να προπληρώνουμε τα πάντα (μισθούς, ασφαλιστικές εισφορές, φορείς πιστοποίησης κ.α.) και στην συνέχεια να περιμένουμε 8, 10, 12 ή και παραπάνω μήνες παρακαλώντας τους υπάλληλους του Υπουργείου Εργασίας να επισπεύσουν τις διαδικασίες αποπληρωμής μας. Προς ενημέρωσή σας πολλοί έχουμε ήδη προκαταβάλει τέτοια ποσά για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Ενόψει των ανωτέρω αναφερθέντων είμαστε επιχειρήσεις για τις οποίες αν δεν μεριμνήσετε θα βρεθούμε αντί να υποστηριζόμαστε όπως όλες οι επιχειρήσεις από το κράτος, να ζημιωνόμαστε ανυπολόγιστα και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε αυτήν την φορά.

Ελπίζουμε ότι δεν θα γίνουμε τα εξιλαστήρια θύματα της υπόθεσης, γιατί δεν είμαστε αυτοί που δημιουργήσαμε το εκπαιδευτικό υλικό στις πλατφόρμες τηλεκατάρτισης, ούτε αυτοί που το εγκρίναμε.

Αντίθετα είμαστε σωστοί και υπεύθυνοι επαγγελματίες οι οποίοι κάναμε άψογα τη δουλειά μας όπως προκύπτει από τα στοιχεία και τους αριθμούς των εγγεγραμμένων δικαιούχων (τα οποία είναι αναρτημένα στην εργάνη) καθώς και την ομολογία χιλιάδων ωφελουμένων οι οποίοι εκτός του ότι μας ευχαριστούν ζητούν και περεταίρω εκπαίδευση σε άλλο αντικείμενο (τα στοιχεία αυτά είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση που μας ζητηθεί).

Ελπίζουμε και ευχόμαστε σε περίπτωση που το κράτος επιμείνει στην απόφασή του για διακοπή του προγράμματος, να μας αποζημιώσει στο ύψος της πραγματικής ζημίας που υπέστημεν και όλοι οφείλουν να αποκαταστήσουν τη φήμη μας που αναίτια και άδικα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και που αν συνεχιστεί να προσβάλλεται θα έχει καταστροφική επίδραση στη μελλοντική λειτουργία των επιχειρήσεών μας.

Με τιμή,
Μπασιώτης Ιωάννης
UNIOPEN

Γερονικόλας Χάρης
CITY UΝΙΤΥ LTD

Καρανταλή Αλεξάνδρα
ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ

Ξυνή Κατερίνα
Mediterranean Professional Studies

Καϊρέτης Στέργιος
ΚΟΡΥΦΗ – Ελευθερούπολη

Πιτσίλκας Μιχαήλ
Κε.Δι.Βι.Μ.2 Le@rn it

Κατσικάρος Θεόδωρος
ΚΔΒΜ2 TASEIS ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

Κόλλιας Θεόδωρος
ΚΔΒΜ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΚΟΛΛΙΑ

Καλοσκάμης Νίκος
Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΞΙΑ – Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΑΞΙΑ

Γάτσος Ανδρέας
Data Bank Computers – Αριδαία

Πετράς Ισίδωρος
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ INFOΓΝΩΣΗ

Παπαματθαιάκης Δημήτρης
DP Studies – Ηράκλειο Κρήτης

Εξαρχόπουλος Γεώργιος
SYSTEM FACE TO FACE

Αβραάμ Γρηγόρης Αντιπρόεδρος
Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου – Ηράκλειο Κρήτης

Μαγουλάκης Κώστας
Ευρωπαϊκή Πρόοδος – Ηράκλειο Κρήτης

Βασιλοπούλου Βασιλική
COMPUTER START Κε.Δι.Βι.Μ.1

Ιπποκράτης Μανουδάκης
Memo Εκπαιδευτική – Χανιά Κρήτης

Ψαράκης Βασίλης
Έρευνα – Χανιά Κρήτης

Κυριαζάνος Αντώνης
ΜΑΡΚΕΤ ΚΕ ΔΙ ΒΙ Μ2

Βασιλοπούλου Παναγιώτα
SYSTEM “FACETO FACE” ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1

Παπανδρέου Χρήστος
PRACTICA ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βλαχογεωργακόπουλος Σπύρος
DIDAKTIKA

Πάτυ Λούπα
ADVANCED TOURISM AND TECHNOLOGY STUDIES

Κρομμυδάς Παναγιώτης
ΕΥΡΩΝΕΤ ΠΑΝ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΠΕΡ ΣΤΑΥΡΑΚΟΣ

Ανδρόνικος Κουτρουμπέλης
EDU4U – Λάρισα

Χριστόπουλος Αλέκος
ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Μπατσολάκης Γεώργιος
ΚΕΔΙΒΙΜ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ

Παράσχου Ματίνα
Εκπαιδευτικό Κέντρο Τρίπολης

Χατζούλη Νικολέτα
ΚΔΒΜ 2 ΡΟΗ ΟΕ

Κωνσταντίνος Τσίρκας
Εκπαιδευτικό Κέντρο ΤΣΙΡΚΑ

Σιδεράτος Εμμανουήλ
ΚΔΒΜ DATA ΣΙΔΕΡΑΤΟΣ ΟΕ

Γιάννακα Γεωργία
Αργώ Εκπαιδευτική

Τσίτσου Αγγελική
ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1 Computer Studies Έδεσσα

Παπαδάκης Αντώνης
Εκπαιδευτικός Όμιλος ekΜάθησις – Ηράκλειο Κρήτης

Βαρώνας Χρήστος
ΚεΔιΒιΜ CENTRAL

Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος
KEY2LEARN – Κ.Δ.Β.Μ. 1

Αυγέρης Φίλιππος
ΚΔΒΜ2 FUTURE VOICE – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΤΑ

Θάνου Ελένη
ΚΔΒΜ1 Μελέτη Ελένη Θάνου
ΚΔΒΜ1 Ε. Θάνου και Κ. Μπούρης ΟΕ

Κολιοφώτης Φώτης
ΚΕΚ ΘΕΜΕΛΙΟ

Αυγέρης Φίλιππος, Καψάλη Χρυσούλα
ΚΔΒΜ 2 ΠΡΟΟΔΟΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ντόνα Ευαγγελία
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ.Β.Μ. 1 Τσιρίδου Ωραιοπούλου Κική

Γιώργος Αλμπάνης
ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Διαμάντης Γ. Πέτρος
Expert Training Κε.Δι.Βι.Μ.1

Νινιράκη Αμαλία
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ – ΚΔΒΜ2 Ηράκλειο Κρήτης

ΒΑΪΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δασίου Σταυρούλα
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΑΣΙΟΥ – ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Ιωάννης Τσιτιρίδης
My-Computer ΚΔΒΜ1

Φίλος Λεωνίδας
bitLab ΚΔΒΜ – Καλαμάτα

Ετικέτες: KEKVoucher 600€voucher επιστημόνωνΚΔΒΜΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣΠλατφόρμες Τηλεκατάρτισης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (Δ.Ο.Α.) κατέθεσε αγωγή κατά του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

    19 Οκτ 2026

  • Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-27: Ο νέος οδηγός υλοποίησης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

    19 Οκτ 2026

  • Μαθητική κινητοποίηση στις 21 Οκτωβρίου

    19 Οκτ 2026

  • ΠΟΣΔΕΠ: Χωρίς ουσιαστική ενίσχυση τα δημόσια πανεπιστήμια στον Προϋπολογισμό του 2027

    16 Οκτ 2026

  • ΑΕΙ: Άρχισαν οι δηλώσεις διανομής διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του «Εύδοξος»

    15 Οκτ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Κλειστά σχολεία την Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας: Σε ποιες περιοχές

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Γεωργιάδης: Κάνουμε τους περισσότερους ελέγχους για αισχροκέρδεια που έχουν γίνει ποτέ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • ΔΥΠΑ: Χειμερινές διακοπές με voucher – Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν

    34 shares
    Share 14 Tweet 9

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.