Την τελευταία του πνοή αφήσε σήμερα το πρωί ένας 47χρονος λίγο πριν μπει στο χειρουργείο του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Ο άτυχος άνδρας, δύο ώρες νωρίτερα, παρελήφθη από το ΕΚΑΒ αιμόφυρτος, από το πλατύσκαλο του σπιτιού του στον Ξεροπόταμο Ηρακλείου.
Η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή, καθώς έφερε κάταγμα κρανίου και είχε εγκεφαλική αιμορραγία. Στο νοσοκομείο έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να οδηγηθεί στο κρεβάτι του χειρουργείου, όμως ο 47χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλοκόλ, ωστόσο, η νεκροψία – νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου, για το τι προκάλεσε την αιμορραγία και τα χτυπήματα στο κεφάλι του άτυχου άνδρα.














































