voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

    Σοκ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης

    ΚΤΕΟ: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο 400 ευρώ

    Σε εφαρμογή από σήμερα το αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα δρομολογίων του τραμ

  • Εκπαίδευση

    ΕΣΠΑ: 14,2 εκατ. ευρώ για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ στην Κεντρική Μακεδονία

    Αγιασμός στα σχολεία 2026: Ποιοι γονείς δικαιούνται άδεια

    Θεσσαλονίκη: Κάρτες για δωρεάν μετακίνηση με την αστική συγκοινωνία σε πάνω από 4.000 μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

    Επιστροφή στα θρανία: Οδηγίες του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών για λιγότερη μυοσκελετική επιβάρυνση

  • Θέσεις εργασίας

    ΑΣΕΠ: Υποβολή δικαιολογητικών από 10/9 για την προκήρυξη 6Κ/2026

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα για χιλιάδες θέσεις εργασίας

    Ποιοι κλάδοι σχεδιάζουν προσλήψεις το δ’ τρίμηνο – Πού καταγράφονται οι ισχυρότερες προοπτικές

    Προκηρύξεις για προσλήψεις 328 ατόμων σε Δήμους και Περιφέρειες

  • Οικονομία

    Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι θα πληρωθούν έως τις 25/9

    Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει αυτή την Παρασκευή η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ – Πότε πληρώνεται η 4η δόση

    ΔΥΠΑ: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για το ειδικό εποχικό βοήθημα 2026 – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

    Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος: Στο «μικροσκόπιο» 46 πρόσωπα για παράνομες επιστροφές φόρων, ύψους 40 εκατ. ευρώ

  • Εργασιακά

    Συντάξεις Οκτωβρίου 2026: Οι ημερομηνίες πληρωμής για κάθε ταμείο

    Αγιασμός στα σχολεία 2026: Ποιοι γονείς δικαιούνται άδεια

    ΔΥΠΑ: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για το ειδικό εποχικό βοήθημα 2026 – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

    Ανοίγουν αύριο οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα έτους 2026 της ΔΥΠΑ

  • VOUCHER

    Στα 200 ευρώ το «Thessaly Pass» του 2026 – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

    ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά, στις 07/09, η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων τουρισμού

    Couple relax on the beach enjoy beautiful sea on the tropical island. Summer beach vacation concept

    Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι πότε ισχύει το voucher

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων, συνεχίζονται οι αιτήσεις

  • Πολιτική

    Πώς θα γίνει η σταδιακή μείωση της λιανικής τιμής ρεύματος κατά 30% έως το 2029

    Γ. Γεραπετρίτης: «Η διαχείριση της μετανάστευσης αποτελεί κοινή ευρωπαϊκή και περιφερειακή πρόκληση, απαιτεί στενή συνεργασία»

    Κυρ. Μητσοτάκης: Υλοποιήσιμο και κοστολογημένο το σχέδιο στήριξης – Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, εκλογές την άνοιξη του 2027

    ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÊÕÑÉÁÊÏÕ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÓÔÇ 84ç ÄÅÈ. ÓÁÂÂÁÔÏ 7/9/2019. (MOTION TEAM/ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ ÂÁÓÉËÇÓ)

    Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

Αντί για Κρήτη στην…Κερατέα – Η μεγάλη ταλαιπωρία των e-shop παραγγελιών και η συγγνώμη

από press room
20/04/2020
σε Επικαιρότητα

103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο απίστευτος όγκος των παραγγελιών την περίοδο της καραντίνας, έχει προκαλέσει «έμφραγμα» στις εταιρείες μεταφορών και φυσικά στους καταναλωτές.

Όπως έχει γράψει το voucherergasia.gr στις παραγγελίες μέσω διαδικτύου έχουν επιδοθεί και οι Κρητικοί, με τις πωλήσεις να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, μαζί και τα… προβληματα.

Στη διάρκεια της καραντίνας και μετά το σοκ των πρώτων ημερών αποκλεισμού, οι πολίτες έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στα δεδομένα. Ετσι καταγράφεται μια μεγάλη αύξηση στις on line παραγγελίες, τέτοια, ώστε είναι χαρακτηριστικό πως μεγάλες εταιρείες έχουν εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία ζητούν από τους πολίτες την κατανόηση τους για την καθυστέρηση στην αποστολή και παράδοση των παραγγελιών

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μέσος όρος παράδοσης μιας παραγγελίας ειναι οι δέκα – δώδεκα μέρες, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος. Λάθη τα οποία γίνονται και έχουν να κάνουν κυρίως με την αποστολή άλλου προϊόντος από αυτό που παραγγέλθηκε, αλλά και με την αποστολή του σωστού προϊόντος, αλλά σε λάθος διεύθυνση!

ΣχετικάΆρθρα

Στα ύψη το εγχώριο ηλεκτρονικό εμπόριο – Οκτώ στους 10 Έλληνες στο διαδίκτυο

31/01/2023

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή άνω των 30 εκατ. ευρώ από e-shops!

20/01/2023

Πολίτης, που επικοινώνησε με το voucherergasia.gr αναφέρει την περιπέτεια του ίδιου και των προϊόντων που παρήγγειλε:

«Έκανα μια παραγγελία από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων. Παρήγγειλα 6 προϊόντα συνολικά. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και ακόμη να τα παραλάβω. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με έχουν πάρει τρεις διαφορετικοί διανομείς, οι οποιοι έχουν στην κατοχή τους ένα από τα προϊόντα μου και με ρωτούν που να μου φέρουν τα πράγματα. Δεν βρίσκουν την οδό μου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Και πως θα γίνει αυτό, όταν αναζητούν το σπίτι μου στην…Κερατέα και όχι στο Ηράκλειο, όπου διαμενω!»

Η συγγνώμη

Μπροστα σε όλο αυτό το προβλημα οι διευθύνοντες σύμβουλοι κορυφαίων εταιρειών περιγράφουν τις προσπάθειές τους για να παραδώσουν έγκαιρα τις παραγγελίες και ζητούν την κατανόηση των πελατών για τις καθυστερήσεις μέσα από το businessdaily.gr.
Τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν προκειμένου να υποστηρίξουν τους πελάτες τους την περίοδο της καραντίνας περιγράφουν σε επιστολές που έστειλαν τις τελευταίες ημέρες οι διοικήσεις πολλών εταιρειών λιανικής. Μαζί με τις ευχές για το Πάσχα οι διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών όπως η Public, η Media Markt, η Cosmos Sport, κ.α., ζητούν και συγνώμη για τις μεγάλες καθυστερήσεις στη διανομή των προϊόντων που αγόρασαν οι πελάτες τους από τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

«Από το 1982 που ιδρύθηκε η εταιρεία από τον πατέρα μου στην Κρήτη έως και σήμερα, έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις αλλά και συναρπαστικά γεγονότα. Η μεγαλύτερη χαρά είναι η αυξανόμενη προτίμηση σε αυτό που κάνουμε με μεράκι, να προσφέρουμε κορυφαία αθλητικά και sports fashion είδη εξυπηρετώντας κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά, σαν να είναι ”μουσαφίρης” στο σπίτι μας» γράφει ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmos Sport Μιχάλης Τσικνάνης. «Από το 2010 επίσης προσφέρουμε την δυνατότητα και άνεση των on line αγορών και το κάνουμε με συνέπεια σε πάνω από 1 εκατομμύριο καταναλωτές σε όλον τον κόσμο».

Η Cosmos Sport, μία ανερχόμενη δύναμη στην αγορά αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, με έσοδα 47 εκατ. ευρώ το 2019, πραγματοποιούσε πριν την κρίση το 40% του τζίρου της μέσω του Διαδικτύου. Πρόσφατα επένδυσε στην εταιρεία το EOS Hellenic Renaissance Fund, που ίδρυσε και διαχειρίζεται ο Απόστολος Ταμβακάκης με στόχο τοποθετήσεις σε ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που παρουσιάζουν αξιόλογους ρυθμούς ανάπτυξης.

Η εταιρεία, που διαθέτει δίκτυο 35 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα, παρά την εμπειρία στις πωλήσεις μέσω Διαδικτύου, βρέθηκε αντιμέτωπη με «πρωτοφανείς συνθήκες» όπως γράφει ο κ. Τσικνάκης. Προσθέτει πως «σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες δεν καταφέραμε να έχουμε την ταχύτητα και συνέπεια στις αποστολές που αρχικά θέλουμε οι ίδιοι να προσφέρουμε, παρόλο που όλοι μας εργαστήκαμε με πρωτοφανή αυταπάρνηση». Επισημαίνει πως «ταυτόχρονα οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων που προέκυψαν από την ανέλπιστη αύξησης αποστολών σε αρκετούς κλάδους. Ξέρουμε ότι και αυτοί έκαναν και κάνουν ακόμη και σήμερα υπεράνθρωπες προσπάθειες».

Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση η εταιρεία αύξησε τους χώρους προετοιμασίας αποστολών σε 20 σε όλη την Ελλάδα «για την καλύτερη ασφάλεια των ανθρώπων μας», πρόσθεσε δικά της οχήματα για την ταχύτερη μεταφορά παραγγελιών, λάνσαρε «καθημερινό χρήσιμο περιεχόμενο όπως τα “Live Sessions Γυμναστικής” μέσω Social Media από την επόμενη κιόλας μέρα του Lock Down», ενώ προσέφερε «την υπηρεσία On line Stylist μέσω chat από τις 09.00 έως τα Μεσάνυχτα για να είμαστε ακόμη πιο κοντά σας». Τέλος, «μέρος του προσωπικού μας μεταφέρθηκε στο τηλεφωνικό κέντρο για να απαντήσει με χαμόγελο στις κλήσεις σας ενώ σε όλη την διαδικασία της παραγγελίας ήμασταν ειλικρινής ενημερώνοντας για πιθανές καθυστερήσεις».

Σε αντίστοιχο κλίμα κινήθηκε και η επιστολή που έστειλε στους πελάτες της Public ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρήστος Καλογεράκης. Όπως αναφέρει, η διακοπή της λειτουργίας των 49 καταστημάτων της Public, γράφει ο κ. Καλογεράκης, είχε ως αποτέλεσμα «να αυξηθούν οι online παραγγελίες στο public.gr κατά 7,8 φορές. Με μόνη επιλογή την παραλαβή προϊόντων στο χώρο σας, ο όγκος παραδόσεων αυξήθηκε πανελλαδικά κατά 26 φορές, ενώ μόνο στην περιοχή της Αττικής αυξήθηκε κατά 35 φορές. Από τις 18/3 μέχρι και σήμερα έχουμε διακινήσει 620 χιλιάδες προϊόντα».

Στην Media Markt, μέλος του ιδίου ομίλου, ο όγκος των online παραγγελιών αυξήθηκε κατά 11,7 φορές.

Και ο κ. Καλογεράκης επισημαίνει πως «στον αντίποδα της προσπάθειάς μας κληθήκαμε, όμως, να αντιμετωπίσουμε και την αδυναμία των εταιρειών ταχυμεταφορών να ανταποκριθούν εμπρόθεσμα στους χρόνους παράδοσης». Ο διευθύνων σύμβουλος της Public γράφει πως «ενδυναμώσαμε δραστικά τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών για να ετοιμάζουμε τις παραγγελίες σας ενώ πλέον οι ομάδες στα social media και στο τηλεφωνικό μας κέντρο αριθμούν πάνω από 660 άτομα. Παράλληλα, έχουμε ενισχύσει το τηλεφωνικό μας κέντρο με 2 νέες συνεργασίες με εταιρείες call center». Επίσης, «διευρύναμε το δίκτυο συνεργατών μας στη διανομή μέσω δύο επιπλέον εταιρειών ταχυμεταφορών, ενώ παράλληλα ξεκινήσαμε συνεργασία με 2 εταιρείες ταξί με στόλο 500 αυτοκινήτων». Τέλος, «υλοποιήσαμε μέσα σε ελάχιστες ημέρες υπηρεσία ηλεκτρονικής δωροκάρτας που σας επιτρέπει σε 1 μόλις λεπτό να προσφέρετε στους αγαπημένους σας το ιδανικό δώρο».

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να λυθούν τυχόν προβλήματα. Ταυτόχρονα, για όσους στεναχωρήσαμε, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να ξανά-κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας» καταλήγει η επιστολή του κ. Καλογεράκη.

Ετικέτες: e-shopon lineπαραγγελίες

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

    9 Σεπ 2026

  • Σοκ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης

    9 Σεπ 2026

  • ΚΤΕΟ: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο 400 ευρώ

    9 Σεπ 2026

  • Σε εφαρμογή από σήμερα το αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα δρομολογίων του τραμ

    7 Σεπ 2026

  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε Αττική και πολλές περιοχές της χώρας

    6 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Oι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 7 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Προκηρύξεις για προσλήψεις 328 ατόμων σε Δήμους και Περιφέρειες

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Διευκρινήσεις ΑΑΔΕ για ακατάσχετο και συμψηφισμό των αγροτικών ενισχύσεων

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Ένωση Παιδιάτρων Αττικής: Οδηγός για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή – Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Έως τις 11/09 οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.