Αρχίζουν τη Μεγάλη Τετάρτη οι εμβολιασμοί της ηλικιακής ομάδας 30-39 ετών

Αρχίζουν τη Μεγάλη Τετάρτη οι εμβολιασμοί της ηλικιακής ομάδας 30-39 ετών

22 Απριλίου 2021

Τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να αρχίσουν οι εμβολιασμοί των πολιτών που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών, σύμφωνα με την Καθημερινή. 

Άλλωστε, τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τους άνω των 30 ετών προκειμένου όποιος επιθυμεί να κάνει νωρίτερα το εμβόλιο της AstraZeneca. 

Όπως επανέλαβε χθες ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους τα εμβόλια είναι «ασφαλή και οι κίνδυνοι εξαιρετικά χαμηλοί», προσθέτοντας ότι «με το εμβόλιο της AstraZeneca έχουν εμβολιαστεί στη χώρα μας 440.000 πολίτες».

Ακόμη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού και για την ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες μέρες του Μαΐου θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί με το εμβόλιος της Johnson&Johnson. 

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είπε χθες ότι ο εμβολιασμός θα συνεχίζεται τις καθημερινές έως αργά την νύχτα (22.00), ενώ θα επεκταθεί χρονικά και τα Σαββατοκύριακα. Επίσης εμβολιασμοί θα διενεργούνται και σε ιδιωτικά κέντρα.

Σημείωσε δε ότι τον Μάιο αναμένεται να γίνουν έως 2,5 εκατ. εμβολιασμοί και τον Ιούνιο έως 4 εκατ. εμβολιασμοί.

Μάλιστα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί κανονικά κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, πλην της Κυριακής του Πάσχα. 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<