Χαρδαλιάς: Από το πρωί της Παρασκευής το lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη

Χαρδαλιάς: Από το πρωί της Παρασκευής το lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη

29 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτη ενημέρωση για τα νέα μέτρα στην Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Λάρισα έγινε το απόγευμα της Πέμπτης από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

1.211 νέα κρούσματα και 12 ακόμα θάνατοι ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ενημέρωσε για τα κρούσματα στις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο», επανέλαβε ότι από τις 06:00 της Παρασκευής οι παραπάνω περιοχές τίθενται σε καθεστώς lockdown, τονίζοντας παράλληλα πως θα ανακοινωθούν νέα μέτρα όπως άλλωστε είχε ήδη προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα επανεκτιμηθεί και το ζήτημα των μετακινήσεων στις περιοχές που έχουν τεθεί σε τοπικό lockdown.

Υπενθυμίζεται ότι στο «κόκκινο» βρίσκονται ήδη Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα και Σέρρες.

Την ίδια ώρα, ο Ν. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε οτι «ανεβαίνουν» επίπεδο στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας οι παρακάτω νομοί: Πέλλας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Αχαΐας, Ηρακλείου, Περιφέρεια Αττικής και Ζάκυνθος, Σαντορίνη, Κύθνος, Κέα, Μύκονος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Ανάφη, Λέσβος, Σάμος, καθώς και η Περιφέρεια Βοιωτίας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<