Διαφωνεί με το όριο των 100 ατόμων για τις δεξιώσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης

Διαφωνεί με το όριο των 100 ατόμων για τις δεξιώσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης

17 Μαΐου 2021

Διαφωνεί με το όριο των 100 ατόμων σε δεξιώσεις που πραγματοποιούνται μετά από γάμους ή βαφτίσια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, από τη στιγμή που επιτρέπονται πολύ περισσότερα στα εστιατόρια, αρκεί να τηρούνται οι ανάλογες αποστάσεις.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του τηλεοπτικού σταθμού Open TV, «προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι δεν χρειάζεται το όριο των 100 ατόμων για τις δεξιώσεις. Όταν σήμερα με τους όρους της εστίασης, σε ένα εστιατόριο, με τα τραπέζια των έξι ατόμων και τις αποστάσεις που προβλέπονται μπορεί ένα εστιατόριο να έχει 100, 200, 300 ανθρώπους, είναι παράλογο να το κάνει ένα εστιατόριο και να μην το κάνει ένα κτήμα που κατά τεκμήριο η είναι πολύ μεγαλύτερο». Τόνισε δε, ότι το υπουργείο είχε υποβάλλει σχετικό αίτημα την περασμένη εβδομάδα και δεν είχε γίνει δεκτό από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, οπότε θα το επανακαταθέσει.

«Το πρόβλημα εδώ είναι ότι δημιουργείται πολύ μεγάλος αθέμιτος ανταγωνισμός διότι κάποιοι που θα θέλουν να φέρουν πάνω από 100 άτομα μπορεί να νοικιάσουν, να «κλείσουν» ένα εστιατόριο, και να το κάνουν εκεί» ήταν τα λόγια του. Πρόσθεσε δε ότι οι εσωτερικοί χώροι θα ανοίξουν όταν θα φτάσουμε στο 50% του πληθυσμού εμβολιασμένους έστω με τη μία δόση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<