Δραματική έκκληση από τις τράπεζες: Μην συρρέετε στα καταστήματα!

Δραματική έκκληση από τις τράπεζες: Μην συρρέετε στα καταστήματα!

1 Απριλίου 2020

Παρέμβαση για το ζήτημα των ουρών που παρατηρήθηκε στις τράπεζες πραγματοποίησε εκπρόσωπος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, που διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι τα καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου για την ενημέρωση για τις εξελίξεις στον κορωνοϊό, εκπρόσωπος της ΕΕΤ έκανε έκκληση στους πολίτες να μην συνωστίζονται στις τράπεζες.

«Η σημερινή εικόνα δεν δικαιολογείται μετά τα μέτρα και την πρόνοια που έχει λάβει το τραπεζικό σύστημα. Τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά. Είναι σαφές ότι η εξυπηρέτησή μας θα πρέπει να γίνει με αυστηρή προσήλωση των μέτρων που έχουν ληφθεί. Χρειαζόμαστε μια πειθαρχημένη ελευθερία για να έχουμε μελλοντικά μια πλήρη ελευθερία», τόνισε η κυρά Χαρούλα Απαλαγάκη, υπενθυμίζοντας ότι η τεχνολογία αποτελεί σύμμαχο.

Ήδη, από τις 13 Μαρτίου οι τράπεζες κάλεσαν τους πολίτες να συνεχίζουν την οικονομική ζωή τους από απόσταση χωρίς να πάνε στο κατάστημα. «Οι πληρωμές που μπορούν να γίνουν ψηφιακά έγιναν με ουρές, αδικώντας αυτά τα εργαλεία που μας δίνει η τεχνολογία», σημείωσε, ενώ έδωσε έμφαση και στην ανάγκη προστασίας των εργαζομένων στα τραπεζικά καταστήματα.

«Κάνουμε έκκληση στους πολίτες, διαβεβαιώνουμε τους ανθρώπους που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία ότι θα είμαστε κοντά τους να τους εξυπηρετήσουμε», κατέληξε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<