voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    πυρκαγιές

    Έναρξη αντιπυρικής περιόδου: Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες, τι απαγορεύεται και ποιες είναι οι ποινές για τους παραβάτες

    Ολοκληρώθηκαν οι πορείες της Εργατικής Πρωτομαγιάς

    Ολοκληρώθηκαν οι πορείες της Εργατικής Πρωτομαγιάς

    Αλεξανδρούπολη: Ενιαίο μέτωπο με πύρινες γλώσσες, ουρά, πτερύγια και κηλιδώσεις

    Ξεκινά από σήμερα η αντιπυρική περίοδος – Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας

    Προφυλακίστηκε ο 89χρονος «πιστολέρο»: Θέλει να αποζημιώσει με 2.000 ευρώ τον κάθε τραυματία

  • Εκπαίδευση
    Θεσσαλονίκη: Έκτακτα μέτρα και οδηγίες για να μην εμποδιστούν οι πανελλαδικές λόγω καύσωνα

    Πανελλαδικές 2026: Ποιοι μαθητές δικαιούνται επίδομα 350 ευρώ

    Κ. Μητσοτάκης στα εγκαίνια του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα – Σηματοδοτείται η ίδρυση της πρώτης μη κρατικής Ιατρικής και Νομικής Σχολής στην Ελλάδα

    Κ. Μητσοτάκης στα εγκαίνια του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα – Σηματοδοτείται η ίδρυση της πρώτης μη κρατικής Ιατρικής και Νομικής Σχολής στην Ελλάδα

    Άρχισε ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο – Τι προβλέπει – Αντιδράσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς

    Eπίσημα σε ΦΕΚ οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026

    Zαχαράκη: “Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές – Σταθερό το σύστημα εισαγωγής”

  • Θέσεις εργασίας
    ΕΛΓΟ Δήμητρα: Αντίστροφή μέτρηση για τις αιτήσεις

    ΕΛΓΟ Δήμητρα: Αντίστροφή μέτρηση για τις αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 5Κ/2026: Ερχεται προκήρυξη για 336 μόνιμες προσλήψεις

    Προσλήψεις στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων

    Προσλήψεις στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων

    Έρχονται 245 προσλήψεις ειδικευμένων ιατρών για τα νοσοκομεία 1ης και 2ης ΥΠΕ

    Θεμιστοκλέους: Έρχεται προκήρυξη για 1000 νέες μόνιμες θέσεις γιατρών

  • Οικονομία
    Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Τέλος το «πέναλτι» ύψους 30% – Τι θα ισχύει με τη φορολόγηση του εισοδήματος

    Επίδομα αναπηρίας: Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται έως 846 ευρώ

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Τη Δευτέρα αρχίζει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα κρυπτοστοιχεία και τις εναλλακτικές μορφές πληρωμής και επενδύσεων

    Τέλος η επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων

    «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: Πώς θα εξασφαλίσεις την επιδότηση

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από τις 4 έως τις 8 Μαΐου

  • Εργασιακά
    Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

    Πόσο θα πληρωθούν όσοι εργάστηκαν την Πρωτομαγιά

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Προχωρά σε αλλαγές σε συμβάσεις και προσλήψεις

    ΔΥΠΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

    ΔΥΠΑ: 143 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Μάιο

    Ν. Κεραμέως: Η πρόταση Ανδρουλάκη για τετραήμερη εργασία είναι επικίνδυνη, ατεκμηρίωτη και ανησυχητική

  • VOUCHER

    Κοινωνικός Τουρισμός: Έως 03/05 οι αιτήσεις για άνεργους και εργαζόμενους

    ΔΥΠΑ: Πάνω από 39.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο

    Yποδιοικητής ΔΥΠΑ: Δευτέρα 4 Μαΐου ξεκινάνε οι αιτήσεις του κοινωνικού τουρισμού για τους συνταξιούχους

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα παράταση από τη ΔΥΠΑ μέχρι την Κυριακή 3 Μαΐου

    ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Έρχονται 70.000 voucher – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

  • Πολιτική
    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Βουλή: Τη Δευτέρα αρχίζει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα κρυπτοστοιχεία και τις εναλλακτικές μορφές πληρωμής και επενδύσεων

    Μητσοτάκης από 86η ΔΕΘ: «Θα υπάρξει γενναία επιδότηση για το φυσικό αέριο – Κάθε νοικοκυριό θα λάβει στήριξη» (video)

    Το μήνυμα Μητσοτάκη για την Πρωτομαγιά: Τα δέκα μέτρα που φέραμε για τους εργαζόμενους

    Έρχονται 245 προσλήψεις ειδικευμένων ιατρών για τα νοσοκομεία 1ης και 2ης ΥΠΕ

    Θεμιστοκλέους: Έρχεται προκήρυξη για 1000 νέες μόνιμες θέσεις γιατρών

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητά άμεση ανανέωση των συμβάσεων ΔΥΠΑ των 500 τραυματιοφορέων

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητά άμεση ανανέωση των συμβάσεων ΔΥΠΑ των 500 τραυματιοφορέων

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

ΕΛΣΤΑΤ – Απογραφή πληθυσμού: Ξεκινά στο τέλος Οκτωβρίου

από Σταύρος Καραΐνδρος
10/10/2021
σε Επικαιρότητα

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μετά από μια δεκαετία και με βασικό μότο «Όλοι μετράμε» ήρθε η στιγμή για την απογραφή πληθυσμού στην Ελλάδα. Πρόκειται για την απογραφή πληθυσμού – κατοικιών 2021, που θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα και, λόγω της ιδιαίτερης περιόδου και του κορωνοϊού έπρεπε να επιλεγεί μία νέα μεθοδολογία για τη διενέργειά της.

Έτσι, στη φετινή απογραφή ένα κομμάτι της θα είναι η ηλεκτρονική αυτοαπογραφή, ενώ για όσους δεν τα καταφέρουν με τη συγκεκριμένη μέθοδο θα τους επισκεφθεί ο απογραφέας με τη παραδοσιακή μέθοδο «πόρτα-πόρτα», φορώντας τα διακριτικά της ΕΛΣΤΑΤ, έχοντας την ταυτότητα και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Αθανάσιος Θανόπουλος, «η κύρια διαδικασία βάσει της οποίας θα υλοποιηθεί η απογραφή θα είναι η ηλεκτρονική αυτοαπογραφή. Την περίοδο από 23 Οκτωβρίου έως τα μέσα του Νοεμβρίου, οι περίπου 60.000 απογραφείς θα εναποθέσουν έναν κλειστό φάκελο σε κάθε οικία, διαμέρισμα ή κατάλυμα, με έναν μοναδικό κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη κατοικία (ήδη από την απογραφή κτιρίων που προηγείται οι ερευνητές γνωρίζουν σε ποια σημεία της χώρας εντοπίζονται κατοικίες).

Έπειτα, ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού θα μπορεί να εισέλθει στην ειδική εφαρμογή της απογραφής, μέσω της ψηφιακής πύλης www.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό αυτόν κωδικό και τον κωδικό του στο Taxis, ώστε να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για τον εαυτό του και τα μέλη του νοικοκυριού του, καθώς και για την κατοικία του. Αρκεί ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού για την πραγματοποίηση της διαδικασίας, δεν είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών του νοικοκυριού. Σε κάθε βήμα, οι απογραφόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον απογραφέα τους για ερωτήσεις/διευκρινίσεις».

ΣχετικάΆρθρα

Απογραφή Πληθυσμού: Τι θα ισχύσει για όσους δεν αυτοαπογραφούν

Απογραφή: Στα 10.482.487 ο πληθυσμός της Ελλάδας

21/04/2023
Απογραφή 2021: Πότε ξεκινά και πώς θα διεξαχθεί

Επίσημο: Αυτός είναι ο πληθυσμός της Ελλάδας

30/12/2022

Το δεύτερο βήμα θα διαρκέσει από τις 27 Νοεμβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου και θα αφορά σε όσους πολίτες για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. μη εξοικείωση με νέες τεχνολογίες) δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά. Αυτούς θα επισκεφτεί ο απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ για να τους απογράψει με τη συνηθισμένη μέθοδο «πόρτα-πόρτα», όπως συνέβη και σε προηγούμενες απογραφές. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι όλοι οι απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ φέρουν, εκτός από την αστυνομική ταυτότητα, ειδική κονκάρδα με το σήμα της Στατιστικής Αρχής στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία τους, καθώς και έντυπο ορισμού με τη φωτογραφία τους και σφραγίδα της ΕΛΣΤΑΤ.

Επίσης, είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της COVID-19.

«Τα αποτελέσματα της απογραφής αποτελούν οδηγό για την αποτελεσματική άσκηση δημογραφικής, κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής και καλύπτουν μία σειρά από διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, καθώς τα στοιχεία υποβάλλονται σε διεθνείς οργανισμούς», επισημαίνει ο κ. Θανόπουλος. Και επισημαίνει ότι ένα από τα βασικά αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού είναι να προσδιοριστεί ο αριθμός των βουλευτικών εδρών και να διαμορφωθούν οι εκλογικές περιφέρειες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, «είναι κρίσιμο να προσδιοριστεί μέσω της απογραφής ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας (ο πληθυσμός που ανεξαρτήτως καταγωγής έχει τη μόνιμη κατοικία του σε κάποια περιοχή της Ελλάδας) και ο νόμιμος πληθυσμός, δηλαδή ο αριθμός των δημοτών σε κάθε Δήμο και Δημοτική Ενότητα». Διευκρινίζεται ότι ο νόμιμος πληθυσμός δεν έχει να κάνει με τον νόμο, παρά μόνον με τον Δήμο στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι οι απογραφόμενοι.

Συνήθως οι φόβοι όλων όσοι απογράφονται είναι εάν είναι ασφαλή τα δεδομένα που συλλέγει η ΕΛΣΤΑΤ, πού διαβιβάζονται τα στοιχεία που παραχωρούν οι απογραφόμενοι και εάν περιλαμβάνονται ερωτήσεις για το θρήσκευμα ή τις πολιτικές πεποιθήσεις ή συλλέγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

Ο κ. Θανόπουλος είναι απολύτως καθησυχαστικός: «Όλα τα στοιχεία που συλλέγονται από την ΕΛΣΤΑΤ στο πλαίσιο της απογραφής πληθυσμού- κατοικιών ή οποιασδήποτε άλλης έρευνας διενεργείται από την εθνική στατιστική υπηρεσία είναι εμπιστευτικά. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η Στατιστική στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και των επεξεργασιών για τις οποίες είναι υπεύθυνη, δεν διαβιβάζονται σε καμία άλλη δημόσια υπηρεσία, ή ιδιωτική εταιρεία, ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ή σε χώρες εκτός ΕΕ, ή σε διεθνείς οργανισμούς. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ, ενώ δεν ζητούνται ή καταγράφονται κανενός είδους ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από τους απογραφόμενους».

Έτσι, δεν συλλέγονται στοιχεία που αφορούν σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (π.χ. θρησκευτικές, πολιτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συνδικαλιστική δράση, φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, σεξουαλική ζωή ή γενετήσιο προσανατολισμό, ζητήματα υγείας).

Για την άντληση στατιστικής πληροφορίας σχετικής με τέτοια ζητήματα, υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένες και στοχευμένες ad hoc έρευνες, που λαμβάνουν υπόψη τους μία σειρά από κοινωνικές παραμέτρους (π.χ. τρόπος προσέγγισης των ερευνώμενων, σχεδιασμός ερωτήσεων, μεθοδολογία υλοποίησης) και απαιτούν συνεργασία εξειδικευμένων απογραφέων και επιστημόνων οι οποίοι έχουν για κάθε περίπτωση τις απαιτούμενες γνώσεις και την εμπειρία για την προσέγγιση του συγκεκριμένου πληθυσμού. Και βασικό στοιχείο είναι πως τα ερωτήματα που περιλαμβάνονται στο ερωτηματολόγιο της απογραφής πληθυσμού προβλέπονται ρητά από την ισχύουσα εθνική και ενωσιακή νομοθεσία.

Για τους παλαιότερους, ο κ. Θανόπουλος θυμίζει ότι κάποτε υπήρχε η καταγραφή του de facto πληθυσμού, του πληθυσμού δηλαδή που εντοπιζόταν μία συγκεκριμένη ημέρα στη γεωγραφική επικράτεια, ανεξαρτήτως εάν έμενε μόνιμα στη χώρα ή βρισκόταν προσωρινά σε αυτήν π.χ. για λόγους τουρισμού ή αναψυχής κ.λπ. Στην περίπτωση του de facto πληθυσμού, τα άτομα απογράφονταν οπουδήποτε τους εντόπιζε ο απογραφέας, π.χ. σε ένα καράβι/αεροπλάνο, στο σπίτι ενός φίλου, σε ένα ξενοδοχείο κ.ά. Πλέον τα πράγματα εξελίχθηκαν και ο πληθυσμός της χώρας απογράφεται σύμφωνα με τη μόνιμη ή τη συνήθη κατοικία του.

Σημειώνεται ότι την τρέχουσα χρονική περίοδο η ΕΛΣΤΑΤ ολοκληρώνει την απογραφή κτιρίων, η οποία αποτελεί προπαρασκευαστικό στάδιο και οδηγό της απογραφής πληθυσμού- κατοικιών, καθώς με βάση αυτήν η Στατιστική είναι σε θέση να γνωρίζει, μεταξύ άλλων, πού εντοπίζονται σε ολόκληρη τη χώρα κατοικίες στις οποίες ζει ο πληθυσμός.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, 12.500 ιδιώτες ερευνητές (τομεάρχες) της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτονται ένα προς ένα τα κτίρια όλης της χώρας, προκειμένου να τα καταμετρήσουν και να καταγράψουν τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Οι μεταβλητές που ενδιαφέρουν την ΕΛΣΤΑΤ και για τις οποίες ενδέχεται να ερωτηθεί ο διαχειριστής ή ο ιδιοκτήτης ή ο ένοικος ενός κτιρίου, αφορούν στην περίοδο κατασκευής και στη χρήση του, εάν έχει ανελκυστήρα, εάν είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ κ.ά. Δεν ζητείται σε καμία περίπτωση κάποιο στοιχείο που σχετίζεται με ιδιοκτησίες, τ.μ., ή παραβάσεις πολεοδομικής νομοθεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες: απογραφή πληθυσμούαπογραφη

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • πυρκαγιέςΈναρξη αντιπυρικής περιόδου: Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες, τι απαγορεύεται και ποιες είναι οι ποινές για τους παραβάτες

    1 Μάι 2026

  • Ολοκληρώθηκαν οι πορείες της Εργατικής Πρωτομαγιάς

    1 Μάι 2026

  • Ξεκινά από σήμερα η αντιπυρική περίοδος – Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας

    1 Μάι 2026

  • Προφυλακίστηκε ο 89χρονος «πιστολέρο»: Θέλει να αποζημιώσει με 2.000 ευρώ τον κάθε τραυματία

    30 Απρ 2026

  • Εργατική Πρωτομαγιά : Από 9:00-21:00 θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ : Από 9:00-21:00 θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

    28 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα στην πλατφόρμα – Τι δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προβλήματα στην πλατφόρμα – Τι δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ

    122 shares
    Share 49 Tweet 31
  • Επίδομα θέρμανσης: Πότε μπαίνει η δεύτερη δόση

    15 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Λήγει απόψε η προθεσμία για τις αιτήσεις

    13 shares
    Share 5 Tweet 3
  • ΔΥΠΑ: Προχωρά σε αλλαγές σε συμβάσεις και προσλήψεις

    11 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Κοινωνικός τουρισμός 2026: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    16 shares
    Share 6 Tweet 4

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.