Εμβόλιο: Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει περίεργο «έντυπο συναίνεσης»  στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Εμβόλιο: Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει περίεργο «έντυπο συναίνεσης» στο νοσοκομείο Καρδίτσας

5 Ιανουαρίου 2021

Σε μια περίεργη καταγγελία προχώρησε σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκος. Όπως υποστήριξε, στο νοσοκομείο Καρδίτσας, στο πλαίσιο του εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού, μοιράστηκε έντυπο συναίνεσης, στο οποίο όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν καλούνται να υπογράψουν ότι συναινούν «παρ’ όλο που μέχρι τώρα δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμη και θανατηφόρες».

«Απίθανα πράγματα συμβαίνουν με τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού» κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφία του επίμαχου εντύπου. Όπως διακρίνεται, το έντυπο δεν περιλαμβάνει καμία σφραγίδα ή υπογραφή για το ποιος ζητεί τη συναίνεση – αν για παράδειγμα είναι πρωτοβουλία του νοσοκομείου ή της αρμόδιας ΥΠΕ – ενώ είναι ανορθόγραφο και ξεκάθαρα προχειροφτιαγμένο.

Στο ίδιο έντυπο, όσοι δεν συναινούν στον εμβολιασμό για προσωπικούς λόγους, καλούνται να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη

«Τι αστοχίες είναι αυτές. Τρομοκρατούν τους συναδέλφους και τον κόσμο με αποτέλεσμα να προβληματίζεται εάν θα πρέπει να συμμετάσχει στον εμβολιασμό» υπογράμμισε ο Μ. Γιαννάκος

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<