Επιβάτες καταγγέλλουν πως δεν τους έγινε κανένα τεστ στο «Ελ.Βενιζέλος»

Επιβάτες καταγγέλλουν πως δεν τους έγινε κανένα τεστ στο «Ελ.Βενιζέλος»

29 Δεκεμβρίου 2020

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται σε lockdown εδώ και αρκετό καιρό και οι Έλληνες να παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους εξαιτίας του κορωνοϊού, δεν λειτουργούν με τον ίδιο αυστηρό τρόπο και οι έλεγχοι στο αεροδρόμιο. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στη «δημοκρατία» Έλληνες πολίτες που ήρθαν στη χώρα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι έλεγχοι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν ελλιπείς, ενώ κανείς δεν υποβλήθηκε σε rapid test, όπως ορίζει το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ένας ταξιδιώτης που έφτασε ανήμερα τα Χριστούγεννα στην Αθήνα με πτήση της KLM από Βραζιλία, με ενδιάμεση ανταπόκριση στο Αμστερνταμ, καταγγέλλει ότι σε κανέναν από τους επιβάτες δεν έγινε έλεγχος στα αποτελέσματα των μοριακών τεστ που υποχρεούνται να έχουν στην κατοχή τους, ούτε και rapid test κατά την αποβίβασή τους.

Ανάλογη ήταν η εμπειρία ενός ακόμα συμπατριώτη μας που ταξίδεψε από τη Σουηδία και έφτασε στην Αθήνα την παραμονή των Χριστουγέννων. Όπως υποστηρίζει, παρά το γεγονός ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο με κόσμο, σε rapid test υποβλήθηκαν ελάχιστα άτομα.

«Το μοριακό τεστ που έπρεπε να έχω μαζί μου, ίσα που το κοίταξαν. Δεν υποβλήθηκα σε άλλον έλεγχο. Έχω έρθει από το καλοκαίρι τρεις φορές στην Ελλάδα και μόνο στο ένα ταξίδι μού έκαναν rapid test. Όσο για την πτήση της 24ης Δεκεμβρίου, ήταν γεμάτη από κόσμο και έκαναν tests το πολύ σε δέκα άτομα» εξηγεί.

Κι αυτά, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας διαβεβαίωνε ότι οι ταξιδιώτες από το εξωτερικό θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε rapid test κατά την άφιξή τους στη χώρα μας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<