Έρχεται ειδικό αστυνομικό σώμα για τα ΜΜΜ

Έρχεται ειδικό αστυνομικό σώμα για τα ΜΜΜ

19 Ιανουαρίου 2021

Ειδικό σώμα της ΕΛΑΣ που θα αναλάβει την επιτήρηση της τάξης σε όλο το δίκτυο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, προανήγγειλε Κώστας Καραμανλής.

«Εξετάζουμε να δημιουργήσουμε ένα ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, που θα έχει αρμοδιότητα στο σύνολο του συγκοινωνιακού δικτύου στην Περιφέρεια Αττικής», δήλωσε στην συχνότητα του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Πρόκειται για μέτρο που στο παρελθόν είχε πέσει στο τραπέζι από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και που μετά τον ξυλοδαρμό σταθμάρχη του Μετρό από δύο ανήλικους κρίνεται αναγκαίο.

Ήδη το θέμα έχει τεθεί στον πρωθυπουργό που έχει ανάψει πράσινο φως και έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο υπουργεία, καθώς ο στόχος της κυβέρνησης είναι το νέο σώμα να επανδρωθεί και να ξεκινήσει επιχειρήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Μέχρι τότε θα αυξηθούν τα μέτρα επιτήρησης και ειδικά στους σταθμούς του Μετρό, η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων θα είναι μεν  διακριτική, αλλά εμφανής.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<