Εξελίξεις στην υπόθεση με τα Ζωνιανά και τον τραυματισμό του 54χρονου

Εξελίξεις στην υπόθεση με τα Ζωνιανά και τον τραυματισμό του 54χρονου

4 Ιουνίου 2020

Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου, σε καταστολή, νοσηλεύεται ο 54χρονος τραυματίας, της αιματηρής συμπλοκής στα Ζωνιανά. 
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε, ο τραυματίας είναι σε κρίσιμη κατάσταση και η εξέλιξη της πορείας του θα φανεί πως θα εξελιχθεί τα επόμενα 24ωρα.
Στη διάρκεια του χειρουργείου που πραγματοποιήθηκε, δεν κατέστη δυνατή η αφαίρεση της σφαίρας (η του θραύσματος) που έπληξε τον ίδιο, καθώς δεν μπορεί να σταματήσει η ακατάσχετη αιμορραγία.
Αποφασίστηκε λοιπόν η αιμοδυναμική σταθεροποίηση του οργανισμού του, προκειμένου να γίνει νέα χειρουργική επέμβαση.

Στην οικογένεια του η αγωνία για την πορεία της υγείας του είναι έκδηλη. Είναι στο Βενιζέλειο νοσοκομείο απο προχθες, την ώρα που η αστυνομική παρουσία στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι διακριτική, αλλά εμφανής.

Ταυτόχρονα με όσα έχουν γίνει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, στα Ζωνιανά βρίσκονται  σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Θεωρείται σίγουρο πως οι εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή είναι περισσότεροι των τριών που αρχικά φαινόταν ότι ενεπλάκησαν, πρώτα στην Αξό και μετά στα Ζωνιανά.

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις έρευνες  ενώ πήραν και καταθέσεις τόσο από τους τραυματίες όσο και από κατοίκους.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα από το αιματηρό περιστατικό οι αστυνομικοί κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον δράστη ο οποίος είναι ένας 25χρονος άνδρας.

Ήδη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Σημειώνεται ότι η παρουσία των αστυνομικών έχει να κάνει με τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη, αλλά και υπό το φόβο επεισοδίων ή βεντέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπαρχει ταυτοποίηση των στοιχείων, τουλάχιστον του ενός εκ των λοιπών εμπλεκομένων στο επεισόδιο που προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό του 45χρονου και στο βαρύ τραυματισμό του 54χρονου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<