Γι’ αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη τους στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών

Γι’ αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη τους στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών

9 Ιουνίου 2021

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές για τη σύλληψη ενός εκ των τριών ληστών και δολοφόνων της νεαρής Καρολάιν στο έγκλημα των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα νέα ρεπορτάζ, η ΕΛΑΣ έχει επικεντρωθεί σε έναν ύποπτο αλβανικής καταγωγής, ύψους 1.70μ και γεροδεμένο, με όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα να δείχνουν ότι πρόκειται και για τον αρχηγό της συμμορίας.

Η αποκάλυψη που έφερε στη δημοσιότητα το «Φως στο Τούνελ», ότι ο εκπαιδευτής του πιλότου είχε παρόμοια εμπειρία με ληστεία και βασανισμό της συζύγου του, δείχνει ότι οι κακοποιοί είναι σεσημασμένοι και επιδίδονται σε αντίστοιχες εγκληματικές ενέργειες αρκετό καιρό.

Όπως όλα δείχνουν με το πέρασμα του καιρού έχουν γίνει αρκετά πιο οργανωμένοι και προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια, μη αφήνοντας ίχνη και στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους.

Ωστόσο, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως δεν βρέθηκαν ίχνη τους εντός τους σπιτιού.

Ένα από τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν στην έρευνα της Ασφάλειας στον χώρο είναι ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο μέσα από το οποίο εισέβαλαν οι ληστές.Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως είναι από παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, τα οποία προτιμούν ιδιαιτέρως τα κακοποιά στοιχεία.

Να σημειωθεί πως το αποτύπωμα αυτό έμεινε στο τοιχίο κοντά στο παράθυρο λόγω υγρασίας, καθώς οι δράστες φέρονται να πέρασαν από χωράφια και χόρτα για να φτάσουν πεζοί στη μεζονέτα και όχι από κεντρικούς δρόμους.

Τα παπούτσια αυτά είναι ιδιαίτερα ελαστικά και ελαφριά και δεν αφήνουν αποτυπώματα λόγω του υλικού κατασκευής τους. Μαζί με τα εν λόγω ορειβατικά δε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του εκπαιδευτή πιλότου του Μπάμπη, ο αρχηγός της συμμορίας στη ληστεία στο δικό του σπίτι φορούσε λευκά χειρουργικά γάντια, κάτι που είναι πιθανό να συνέβη και με τους υπόλοιπους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<