voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Αναβαθμίστηκε η κατηγορία σε βάρος των γιατρών σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

    Άδωνις Γεωργιάδης: «Συγγνώμη που το σύστημα δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον Γιώργο Μαζωνάκη»

    Στην τελευταία κατοικία του σε κλίμα βαθιάς οδύνης οδηγήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης

    Λαοθάλασσα για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Πλήθος κόσμου τον αποχαιρετά στη λαϊκή αγρυπνία

  • Εκπαίδευση

    Συνολικά 1.394 παιδιά φιλοξενούνται δωρεάν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

    Ζαχαράκη: Ανοιχτές αλλαγές στα σχολικά βιβλία – Εθνικό Απολυτήριο από το 2027

    Αναπληρωτές: Έρχεται η ενδιάμεση φάση προσλήψεων – Θα φθάσουν τις 6.000

    ΔΥΠΑ: Πρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για ΣΑΕΚ ΑμεΑ Αθήνας και ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

  • Θέσεις εργασίας

    Υπουργείο Υγείας: Έρχονται 9.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ

    Βγαίνει η προκήρυξη για προσλήψεις 420 νέων Δόκιμων Λιμενοφυλάκων

    Πολεμικό Ναυτικό: Έως τις 14/09 οι αιτήσεις για 300 προσλήψεις ΕΠΟΠ

    Έρχονται προσλήψεις 829 γυμναστών σε 115 Δήμους

  • Οικονομία

    ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 4% σημείωσε ο δείκτης μισθολογικού κόστους το β’ τρίμηνο 2026

    Τράπεζα της Ελλάδος: Στο 3,5% ο πληθωρισμός το 2026

    Παπασταύρου: Έρχεται ο θεσμός της αυτοκατανάλωσης για εξοικονόμηση ενέργειας

    e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου

  • Εργασιακά
    adedy-staseis-ergasias

    ΑΔΕΔΥ κατά Μαρινάκη για το επίδομα ανεργίας: «Δεν είναι δώρο του κράτους – Χρηματοδοτείται από τις εισφορές των εργαζομένων»

    ΔΥΠΑ: Τι εξετάζει για το πιλοτικό επίδομα ανεργίας

    Ειδικό εποχικό βοήθημα 2026: Ποιοι δικαιούνται από 719 έως 1.438 ευρώ

    Συνταξιούχοι: Η διπλή ενίσχυση έως τα Χριστούγεννα

  • VOUCHER

    ΟΠΕΚΑ: Πώς θα πάρετε τα αδιάθετα voucher για τουρισμό και θέατρο

    Στα 200 ευρώ το «Thessaly Pass» του 2026 – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

    ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά, στις 07/09, η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων τουρισμού

    Couple relax on the beach enjoy beautiful sea on the tropical island. Summer beach vacation concept

    Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι πότε ισχύει το voucher

  • Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: «Συγγνώμη που το σύστημα δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον Γιώργο Μαζωνάκη»

    Παπασταύρου: Έρχεται ο θεσμός της αυτοκατανάλωσης για εξοικονόμηση ενέργειας

    Παύλος Μαρινάκης για συνέντευξη Ανδρουλάκη: «Έταξε μέτρα δισεκατομμυρίων – Τον λογαριασμό θα πληρώσει ο ελληνικός λαός»

    Νίκος Ανδρουλάκης: Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρώτη θέση για να προκύψει η πολιτική αλλαγή

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

Γυναικοκτονία στην Κω: «Δεν έκανα τίποτα» είπε ο 32χρονος στην ανακρίτρια – Τα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση

από NEWS ROOM
19/06/2023
σε Επικαιρότητα
167
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας ότι δεν έχει κάνει κάτι στην άτυχη Αναστάζια, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που πήγε στον ανακριτή για να απολογηθεί και που κρατείται προς το παρόν με την κατηγορία της αρπαγής καθώς θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής στην Κω σε περιοχή λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του υπόπτου, με όλα τα στοιχεία να παραπέμπουν σε γυναικοκτονία.

Ο 32χρονος μετά από λίγα λεπτά στο γραφείο της ανακρίτριας βγήκε αρνούμενος τα πάντα και δήλωσε στους δημοσιογράφους «δεν έχω έχει κάνει τίποτα». Όσον αφορά τις αμυχές που είχε στο πρόσωπο, υποστηρίζει ότι τις έπαθε από εργασίες στα χωράφια.

Ο 32χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη (21/6), ενώ η κατηγορία προς το παρόν δεν έχει αλλάξει και ό,τι στοιχείο προκύπτει από την έρευνα θα στέλνεται άμεσα στην ανακρίτρια, η οποία θα ενημερώνει τον εισαγγελέα και ο οποίος είναι πιθανό να αλλάξει τη δίωξη.

Μιλώντας στο MEGA o συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, Ζαφείρης Δρόσος δήλωσε πως η κατηγορία είναι για αρπαγή και δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣχετικάΆρθρα

Συγκλονίζει η εθελόντρια που εντόπισε τη σoρό της Αναστάζια

22/06/2023

Κως: Το άλλοθι του συντρόφου της Αναστάζια οι έρευνες για το έγκλημα και τα λόγια του Μπαγκλαντεσιανού

20/06/2023

Στα δικαστήρια η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια

Στα δικαστήρια βρέθηκε και η μητέρα της Αναστάζια που βρίσκεται στην Κω μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, η οποία εντοπίστηκε τελικά νεκρή, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο της 27χρονης κάνουν λόγο για στραγγαλισμό, καθώς δεν βρέθηκε αίμα, ενώ φαίνεται να υπήρξε και πάλη, γιατί στον λαιμό και στα χέρια του 32χρονου υπόπτου υπάρχουν αμυχές.

Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης κοπέλας. Η σορός της 27χρονης Αναστάζια μεταφέρθηκε στη Ρόδο, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Κω.

Στην Κω βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών και καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται παίξουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων αλλά και της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της 27χρονης

Η αστυνομία κάλεσε εκτάκτως τον σύντροφο της Αναστάζια για συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια καθώς μετά από μία πρώτη ανάλυση του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο βρέθηκε το Σάββατο, εντοπίστηκαν μηνύματα που δίνουν άλλη διάσταση στη σχέση μεταξύ της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο σύντροφος της Αναστάζια δεν βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών ως ύποπτος, με τις Αρχές να θέλουν να πάρουν απαντήσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Ο σύντροφος της 27χρονης έχει ακλόνητο άλλοθι σύμφωνα με το MEGA για την ημέρα της εξαφάνισης ότι δούλευε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν κι η 27χρονη.

Βασικός ύποπτος χωρίς όμως να έχει πει το παραμικρό και αρνούμενος όλες τις κατηγόριες, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί για αρπαγή από την περασμένη Πέμπτη.

Εάν και δεν έχει ομολογήσει, όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ενδεχόμενο πως είναι το άτομο που ευθύνεται για τον χαμό της 27χρονης με τις έρευνες της αστυνομίας όμως να μην ολοκληρώνονται μόνο σε αυτόν τον άνδρα.

Οι «ύποπτες» κινήσεις του 32χρονου

Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η απεσταλμένη του MEGA στην Κω, δείχνει τον 32χρονο λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης να μπαίνει σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι, εκεί όπου πραγματοποίησε ανάληψη χρήματων ενώ ζήτησε να βγάλει και αεροπορικό εισιτήριο.

Υπήρχε συνεργός;

Την ίδια ώρα, η αστυνομία προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα που προκύπτουν από τις αντιφάσεις στις καταθέσεις του Μπαγκλαντεσιανού, τις μαρτυρίες και το υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής ερευνών της Πολιτικής Προστασίας, οι διασώστες είχαν ξαναπεράσει από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης, ωστόσο μετά από έλεγχο δεν είχαν εντοπίσει ούτε ένα σημάδι της Αναστάζια.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι που ξεκίνησαν οι έρευνες το πρώτο σημείο που ελέγξαμε ήταν το σημείο εκεί κοντά που βρέθηκε το πτώμα. Σηκώσαμε το drone και υπήρχε ένδειξη για σκάψιμο στο σημείο εκείνο. Ελέγξαμε και είδαμε ότι ήταν σκάψιμο από ζώο», είπε.

«Λίγο πιο δεξιά ήταν η συστάδα των δέντρων που βρέθηκε η κοπέλα. Η βλάστηση ήταν χαμηλή, τα χόρτα δεν ήταν πάνω από 30 με 40 πόντους, αλλά τα δέντρα ήταν αρμυρίκια. Μας κίνησε την περιέργεια, πήγαμε κοντά και τα ελέγξαμε. Την επόμενη ημέρα πέρασε από το εκείνο το σημείο ο σκύλος που ήρθε από τη Σάμο. Σκανάραμε τουλάχιστον 3 με 4 φορές το σημείο».

Ο ίδιος εκτίμησε πως το πτώμα της 27χρονης μεταφέρθηκε στο σημείο λίγες ημέρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου συγκεκριμένα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός στη μεταφορά της σορού.

Ο ίδιος είχε αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες και στο πώς είχε βρεθεί η συσκευή του κινητού της 27χρονης, σ’ ένα σημείο όπου επίσης είχε ερευνηθεί.

Τα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση

Τόσο το κινητό της Αναστάζια όσο και του 32χρονου έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα, καθώς υπάρχει η τεχνολογία να βρεθούν τα πάντα μέσα από τη συσκευή της παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η κάρτα SIM.

Το τελευταίο σήμα του κινητού της ήταν στο Τιγκάκι, εδώ όπου κάμερες καταστήματος την κατέγραψαν για τελευταία φορά.

Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς σύμφωνα με το MEGA υπάρχει το ενδεχόμενο ο 32χρονος να γνώριζε με κάποιον τρόπο τον 28χρονο και την Αναστάζια και να μην τους είναι τελείως άγνωστος.

Πηγή: in.gr

Ετικέτες: Κως

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Αναβαθμίστηκε η κατηγορία σε βάρος των γιατρών σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

    14 Σεπ 2026

  • Άδωνις Γεωργιάδης: «Συγγνώμη που το σύστημα δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον Γιώργο Μαζωνάκη»

    14 Σεπ 2026

  • Στην τελευταία κατοικία του σε κλίμα βαθιάς οδύνης οδηγήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης

    14 Σεπ 2026

  • Λαοθάλασσα για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Πλήθος κόσμου τον αποχαιρετά στη λαϊκή αγρυπνία

    13 Σεπ 2026

  • Γιώργος Μαζωνάκης: Σε «λαϊκή αγρυπνία» η σορός του σήμερα, σε κλειστό κύκλο η κηδεία του τη Δευτέρα

    13 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Eπίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι δεν θα το πάρουν

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Ένωση Παιδιάτρων Αττικής: Οδηγός για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή – Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα για χιλιάδες θέσεις εργασίας

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Εποχικό επίδομα ΔΥΠΑ 2026: Ποιοι δικαιούνται έως 1.438 ευρώ, πώς θα κάνετε αίτηση

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Άρχισε η υποβολή δικαιολογητικών για 315 προσλήψεις

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.