voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 25,6% σημείωσαν οι υιοθεσίες το 2025

    myEOPYY: η νέα εφαρμογή που φέρνει στην τσέπη κάθε ασφαλισμένου την διαχείριση της υγείας του

    Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δέσμευσε τα περιουσιακά στοιχεία των διαχειριστών της ΜΚΟ “Παιδική Χαρά”

    Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες

  • Εκπαίδευση

    Υπ. Παιδείας: Χρηματοδότηση του ΕΚΠΑ για την ενίσχυση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των υποδομών του

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Η Λυρική πάει σχολείο – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Δημοτικά Σχολεία της Περιφέρειας Αττικής για το σχολικό έτος 2026/27

    Επαναλειτουργούν τη Δευτέρα τα σχολεία στη Γκράβα – Επιστολή Χ. Δούκα στους διευθυντές

  • Θέσεις εργασίας

    ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Έως 16/11 οι αιτήσεις για 3.262 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για 1.000 θέσεις πτυχιούχων – Πού μπορείτε να τους βρείτε

    Προσλήψεις 30 ατόμων στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

    Πάνω από 30 επιχειρήσεις με περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας στην 59η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

  • Οικονομία

    Σούπερ μάρκετ: Μειώσεις τιμών κατά 7,1% μεσοσταθμικά σε 994 προϊόντα

    Tι είναι το ψηφιακό ευρώ: Πώς θα λειτουργεί και τι σημαίνει για το πορτοφόλι μας

    Τέλη κυκλοφορίας: Το πρόστιμο αν δεν τα πληρώσετε εγκαίρως

    Τέλη κυκλοφορίας 2027: Ερωτήσεις κι απαντήσεις

  • Εργασιακά

    Συντάξεις Δεκεμβρίου 2026: Οι δύο ημερομηνίες πληρωμής από τον ΕΦΚΑ

    δώρο Χριστουγέννων

    Δώρο Χριστουγέννων ΔΥΠΑ 2026: Ποιοι άνεργοι το δικαιούνται και πώς υπολογίζεται

    Δώρο Χριστουγέννων 2026: Πόσα χρήματα θα πάρουν οι εργαζόμενοι

    Νίκη Κεραμέως: Θέτουμε κανόνες στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην αγορά εργασίας – Νέες ρυθμίσεις για τις γονικές άδειες και τη διασφάλιση της ασφαλιστικής ικανότητας των νέων

  • VOUCHER

    Δ. Μιχαηλίδου: Αυξάνουμε κατά 10% την αξία των vouchers για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

  • Πολιτική

    Παπαστεργίου: Τα επόμενα ψηφιακά έργα έως τις εκλογές – Τι αλλάζει στο gov.gr, πότε ξεκινά ο «Δαίδαλος» και ποιοι θα έχουν πρόσβαση

    Υπουργικό Συμβούλιο: Ο κυβερνητικός οδικός χάρτης έως τις εκλογές – 90 δεσμεύσεις σε 20 υπουργεία

    Κυρ. Μητσοτάκης: Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας

    Χανιά: Θετικός ο Άδ. Γεωργιάδης στην επέκταση του Κέντρου Υγείας Βάμου – Επαναπροκήρυξη θέσεων για τη στελέχωση

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

H λίστα με τα self test που έχουν πάρει έγκριση από τον ΕΟΦ

από Αντώνης Σαριδάκης
02/09/2022
σε Επικαιρότητα

102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο ΕΟΦ προς ενημέρωση του κοινού, δημοσιεύει τον επικαιροποιημένο κατάλογο των αυτοδιαγνωστικών τεστ (self-tests) που έχουν λάβει Πιστοποιητικό Σήμανσης CE από Πιστοποιημένο Κοινοποιημένο Οργανισμό της Ε.Ε. και έχουν κοινοποιηθεί στο Μητρώο Ιατροτεχνολογικών προϊόντων (Ι/Π) ΕΟΦ. Η καταχώρηση στο Μητρώο του ΕΟΦ των προϊόντων που φέρουν τη Σήμανση CE πληρώντας τις διατάξεις της νομοθεσίας «Περί In Vitro διαγνωστικών Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων», δεν αποτελεί «έγκριση» αυτών.

1. «Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card» (ref.:1N40C5-2, ref.:1N40C5-4, ref.:1N40C5-6) της κατασκευάστριας εταιρείας Xiamen Boson Biotech Co., Ltd., (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία LOTUS NL B.V (Netherlands) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό TÜV SÜD Product Service GmbH, Νo. 0123, με ημερομηνία λήξης 26/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE0123 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

2. «FlowFlex SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test (Self-Testing)» (ref.: L031-118M5), της κατασκευάστριας εταιρείας ACON BIOTECH (HANGZHOU) CO., LTD, (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία MEDNET GMBH (Germany) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό TÜV SÜD Product Service GmbH, Νo. 0123, με ημερομηνία λήξης 26/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE0123 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

3. «SARS-CoV-2 Antigen Self Test Nasal 5 Tests» (ref.: 9901-NCOV-06G), της κατασκευάστριας εταιρείας SD BIOSENSOR, INC (S.Korea), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία MT PROMEDT (Germany) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό TÜV SÜD Product Service GmbH, Νo. 0123, με ημερομηνία λήξης 26/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE0123 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

ΣχετικάΆρθρα

ΕΟΦ: Τι απαντά για την απόσυρση αντιβιοτικού και τον ανεφοδιασμό της αγοράς

20/01/2026

ΕΟΦ: «Καμία απόδειξη ότι η λήψη παρακεταμόλης στην εγκυμοσύνη προκαλεί αυτισμό στο παιδί»

23/09/2025

4. «Wondfo SARS-CoV-2 Antigen Test (Lateral Flow Method)» (ref.: W634P0024) της κατασκευάστριας εταιρείας GUANGZHOU WONDFO BIOTECH CO LTD (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία QARAD B.V.B.A (Belgium) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό TÜV SÜD Product Service GmbH, Νo. 0123, με ημερομηνία λήξης 26/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE0123 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

5. «Rapid COVID-19 Antigen Self-Test» (GCCOV-502a-H5) της κατασκευάστριας εταιρείας HEALGEN SCIENTIFIC LIMITED LIABILITY COMPANY (USA), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία SHANGHAI INTERNATIONAL HOLDING CORP. GMBH (EUROPE) (Germany) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό TÜV SÜD Product Service GmbH Zertifizierstellen (0123), με ημερομηνία λήξης 26/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE0123 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

6. «COVID – 19 Test Kit (Colloidal Gold Method)» της κατασκευάστριας εταιρείας HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS CO LTD (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία SUNGO EUROPE B.V. (Netherlands) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό POLSKIE CENTRUM BADAN I CERTYFIKACJI S.A., Νo. 1434, με ημερομηνία λήξης 27/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE1434 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

7. «COVID-19 Antigen Detection Kit (Colloidal Gold) Nasal Swab» (ref.: LCV03, LCV035, LCV03I) της κατασκευάστριας εταιρείας ZHUHAI LITUO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία CMC MEDICAL DEVICES & DRUGS S.L (Spain) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό POLSKIE CENTRUM BADAN I CERTYFIKACJI S.A., Νo. 1434, με ημερομηνία λήξης 27/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE1434 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

8. «SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test (Nasal Swab)» (ref: INCP-502H) της κατασκευάστριας εταιρείας HANGZHOU ALLTEST BIOTECH CO. LTD (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία MEDNET GMBH (Germany) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό POLSKIE CENTRUM BADAN I CERTYFIKACJI S.A., Νo. 1434, με ημερομηνία λήξης 27/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE1434 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

9. «SARS-CoV-2 ANTIGEN RAPID TESTS FOR SELF-TESTING» (ref: CG3605) της κατασκευάστριας εταιρείας BEIJING LEPU MEDICAL TECHNOLOGY CO., LTD. (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία LEPU MEDICAL (EUROPE) (Netherlands) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό TÜV Rheinland LGA Products GmbH, Νo. 0197, με ημερομηνία λήξης 26/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE0197 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

10. «SARS-CoV-2 Antigen Kit (Colloidal Gold)» (ref: CG123001) της κατασκευάστριας εταιρείας GOLDSITE DIAGNOSTICS INC (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία CMC MEDICAL DEVICES & DRUGS S.L. (Spain) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό POLSKIE CENTRUM BADAN I CERTYFIKACJI S.A., Νo. 1434, με ημερομηνία λήξης 27/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE1434 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

11. «COVID-19 Antigen Rapid Test Cassette Nasal Swab (For Self-testing) Right Sign» (ref: ICOVN-C81H) της κατασκευάστριας εταιρείας HANGZHOU BIOTEST BIOTECH CO.,LTD (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία SHANGHAI INTERNATIONAL HOLDING CORP GMBH (EUROPE) (Germany) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Ορ
γανισμό POLSKIE CENTRUM BADAN I CERTYFIKACJI S.A., Νo. 1434, με ημερομηνία λήξης 27/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE1434 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

12. «SARS-COV-2 Antigen Rapid Test Cassette» (ref:COVG-602ST) της κατασκευάστριας εταιρείας HANGZHOU SEJOY ELECTRONICS & INSTRUMENTS CO., LTD (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία SHANGHAI INTERNATIONAL HOLDING CORP GMBH (EUROPE) (Germany) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό POLSKIE CENTRUM BADAN I CERTYFIKACJI S.A., Νo. 1434, με ημερομηνία λήξης 27/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE1434 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

13. «Home Test COVID-19 Ag» (ref: H1301, H1302, H1305, H1320) της κατασκευάστριας εταιρείας PROGNOSIS BIOTECH ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ελλάδα) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό bqs. s.r.o., Νo. 2854, με ημερομηνία λήξης 26/05/2025. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE2854 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

14. «SARS-CoV-2 ANTIGEN RAPID TEST» της κατασκευάστριας εταιρείας QINGDAO HIGHTOP BIOTECH CO. LTD. (China), με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία MEDNET GMBH (Germany) και πιστοποιητικό CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό POLSKIE CENTRUM BADAN I CERTYFIKACJI S.A., Νo. 1434, με ημερομηνία λήξης 27/5/2024. Φέρει επί της συσκευασίας Σήμανση CE1434 και ένδειξη «Προϊόν που προορίζεται για αυτοδιάγνωση».

Για την κυκλοφορία των προϊόντων πρέπει η επισήμανση και οι οδηγίες χρήσης να είναι πλήρεις και ακριβείς στην Ελληνική γλώσσα, κατά την παράδοση στον τελικό χρήστη.

Ο ΕΟΦ είναι αρμόδιος για την Επιτήρηση της Αγοράς. Περιστατικά κακής λειτουργίας και ποιότητας των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων πρέπει να αναφέρονται στον ΕΟΦ για διερεύνηση και λήψη μέτρων.

Διεύθυνση Αξιολόγησης Προϊόντων
Τμήμα Αξιολόγησης Υγειονομικού Υλικού

Ετικέτες: EOFself test
Λογιστικό Γραφείο Μποτζάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 25,6% σημείωσαν οι υιοθεσίες το 2025

    3 Νοέ 2026

  • myEOPYY: η νέα εφαρμογή που φέρνει στην τσέπη κάθε ασφαλισμένου την διαχείριση της υγείας του

    3 Νοέ 2026

  • Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δέσμευσε τα περιουσιακά στοιχεία των διαχειριστών της ΜΚΟ “Παιδική Χαρά”

    3 Νοέ 2026

  • Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες

    2 Νοέ 2026

  • εορταστικό ωράριοΤι λένε τα Μερομήνια για τον καιρό των φετινών Χριστουγέννων

    1 Νοέ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Δώρο Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Παιδικοί σταθμοί: Νέα παράταση για 9.000 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • ΔΥΠΑ: Άρχισαν οι ενστάσεις για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Γεωργιάδης: Κάνουμε τους περισσότερους ελέγχους για αισχροκέρδεια που έχουν γίνει ποτέ

    35 shares
    Share 14 Tweet 9
Σεμινάριο για το Airbnb

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.