Ηράκλειο: Κρουσμα κορωνοϊού στο ΚΕΠ και σε Υπηρεσία του Δημου

Ηράκλειο: Κρουσμα κορωνοϊού στο ΚΕΠ και σε Υπηρεσία του Δημου

8 Μαρτίου 2021

Κλειστό θα παραμείνει σημερα το ΚΕΠ στην οδό Πλαστήρα λόγω κρούσματος!

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ηρακλείου: «Κλειστό θα παραμείνει την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 το ΚΕΠ της οδού Πλαστήρα, καθώς ο χώρος θα απολυμανθεί λόγω κρούσματος Covid-19 στο προσωπικό». Την ίδια ώρα στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου είχαμε ένα ακόμη κρούσμα, με συνέπεια και σε αυτά τα γραφεία να γίνει απολύμανση. Ενώ συμφωνα με πληροφορίες κρούσμα κορωνοϊού έχουμε και στον καταυλισμό των Ρομά.

Στα Χανιά

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε εργαζόμενο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων. «Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει την προληπτική αναστολή λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων μέχρι νεωτέρας, έπειτα από θετικό κρούσμα Covid-19 σε μέλος του προσωπικού του.
Το σύνολο του προσωπικού έχει τεθεί σε περιορισμό, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί η υποβολή τους σε διαγνωστικό έλεγχο. Παράλληλα έχει προγραμματιστεί απολύμανση στον χώρο.

Η εξυπηρέτηση του κοινού τους τελευταίους μήνες, πραγματοποιούνταν αποκλειστικά κατόπιν παραγγελίας και η παράδοση γίνονταν στην είσοδο της Βιβλιοθήκης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα», καταλήγει η σχετικη ανακοίνωση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<