Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός διευθυντή σχολείου για παρατήρηση σε εξωσχολικό

Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός διευθυντή σχολείου για παρατήρηση σε εξωσχολικό

16 Απριλίου 2021

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου όταν ο διευθυντής του Σχολείου δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές.

Ο διευθυντής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ προς το παρόν ο δράστης της επίθεσης δεν έχει συλληφθεί.

Οπως ανέφερε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Γιάννης Καραγιαννίδης, αιτία της επίθεσης ήταν η παρατήρηση που έκανε την Τετάρτη ο διευθυντής τους σχολείου σε έναν εξωσχολικό νεαρό απομακρύνοντάς τον από τον χώρο του σχολείου.


Το πρωί της Πέμπτης και ενώ ο διευθυντής μετέβαινε προς το ΕΠ.ΑΛ, δέχτηκε επίθεση από το γονέα του νεαρού, ο οποίος του είχε στήσει ενέδρα έξω από το σχολικό συγκρότημα.

Εξετάζεται πάντως το αν το περιστατικό έχει σχέση με τους αρνητές των self test οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις (Ηράκλειο – Ρέθυμνο – Ιεράπετρα) έχουν δημιουργήσει εντάσεις έξω από σχολικά κτίρια ενώ έχουν υποβάλει και μηνύσεις εις βάρος εκπαιδευτικών. Το 1ο ΕΠΑΛ ήταν από τα σχολεία όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν δημιουργηθεί τέτοιες εντάσεις.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<